Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil i New York


Hvordan å selge en bil i New York

Selge bilen din privat er ofte mer lønnsomme enn handel det i til en forhandler. Men med det ekstra fortjeneste kommer litt ekstra arbeid fra selgeren. Det er noen nødvendige trinn du bør alltid vite når du velger å selge bilen i New York.

Instruksjoner

Markedsverdi
Bestemme markedsverdi av kjøretøyet. Shoppe rundt og se hva andre biler med samme år, merke og modell selger. Nettsteder som Kelly Blue Book, Edmunds eller NADA guidebok er store ressurser for å bestemme markedsverdi av bilen. De vil også informere deg hva prisen dealership vil være villig til å gi deg.

Sett bilen til salgs
Sette bilen opp for salg. Du kan bruke en rekke markedsføring ressurser: Internett, avis, skilting eller ord-av-munnen. Online verktøy er spesielt nyttig siden de tilbyr gratis eller rimelige måter å nå et globalt publikum. Med det, men Logg kommer mye konkurranse så det er viktig å ikke glemme å utnytte utskriften annonsering og pålitelig "til salgs".

• Forberede dokumentasjonen. New York krever en bill of salg, bil tittel og skjemaet DTF 802. En generisk bill of salgs mal kan finnes online og fylt med dine spesifikasjoner. Bill of salg bør inkludere kjøpesummen, kjørelengde, året, gjør, modell, VIN, kjøperens og selgerens signaturer, dato og varsel om at bilen selges "som den er. Danner DTF 802, som brukes til å beregne merverdiavgift, kan lastes ned fra webområdet for New York Institutt for Motor Vehicles.

• Fjern noen heftelser du har på tittelen ved å kontakte lienholder. Lienholder vil forberede et dokument på offisielle brevpapir angir i lien har blitt oppfylt. En autorisert offiser må signere dokumentet. Hvis lienholder ikke er et lån selskap må deretter dokumentet være bekreftet. Tittelen kan deretter overføres til den nye eieren etter kjøper mottar den originale kopiene lien fjerning dokumentene.

• Fyll ut rapporten kjørelengde og skade på baksiden av tittelen. Begge parter vil registrere og dato tittelen for å overføre det til den nye eieren. Hvis navnet ditt er allerede på tittelen som kjøper fordi du har kjøpt bilen fra noen andre, må du be om en ny tittel fra DMV.

Overføre bilen eierskap.
Overlevering av nøklene og fjerne både bilskilt og registrering klistremerke fra kjøretøyet. Overgi platene til New York DMV eller overføre dem til et annet kjøretøy. Gjør det kan sette deg i fare for ulykker, skader, eller billetter som oppstår under nytt eierskap av kjøretøyet.