Nnywellness.com

Ford kanten bak svaber Arm fjerning


Ford kanten bak svaber Arm fjerning

Den bakre svaber arm utkanten Ford gir bakre synlighet under kjøring i dårlig vær. Hvis svaber arm opprettholder skade, erstatte den så snart som mulig. Erstatte armen er verken tid eller altfor arbeidskraft intensiv; men som med alle bil-reparasjoner, er tidligere reparasjon erfaring og noen mekaniske tilbøyelighet en forutsetning for denne oppgaven.

Fjerning

Trekk trim hetten av bunnen av svaber arm med en lomme skrutrekker. Hetten er plassert der svaber arm monterer på vindusvisker motor stud stikker fra de bakre luken. Du kan lirke den av ved å sette spissen av lomme skrutrekkeren under lokket på ytterkanten og bruke din knyttneve for å lirke mot så du ikke skader maling jobb.

Når hetten er deaktivert, vil du se svaber arm beholde mutter. Skru mutteren mot klokken med en socket sett. Ta mutteren av hånd når det er løs nok det og legg den et sted at du ikke mister den. Du vil kanskje ta en par hansker før du fortsetter. Grip bunnen av svaber arm bare for å siden av vindusvisker motor stud og trekk forsiktig armen av stud med mild utover kraft trekke direkte fra de bakre luken. Armen har en variasjon kontakt som glir over rier på vindusvisker motor stud. Vær forsiktig med å forvrenge eller ellers bøye svaber arm.

Ny installasjon

Når tiden kommer for å legge svaber arm tilbake på, linje rier opp på armen med rier på vindusvisker motor stud, deretter presse armen tilbake på plass. Når den gjengede delen av stud avklart toppen av armen, kan du lokke det ned resten av veien med mutter og socket satt.

Tips

Nye svaber armer kan kjøpes hos din lokale Ford-forhandler eller gjennom lokale berging yards. Hvis du kjøper det fra en Ford-forhandler, må du vente noen dager for delen som kommer i. Men hvis du går berging verftet ruten, er det best å ringe rundt første, siden svaber armer er ikke en vanlig lager del i de fleste berge yards.