Nnywellness.com

Hvordan å designe din egen instrumentpanelet


Hvordan å designe din egen instrumentpanelet

Plassere målere og brytere i et instrument innebærer mer enn bare estetikk. Primærfaktoren til hvert instrument plassering bestemmes av prioritet i operatørens trenger å lese eller nå instrumentet mens testing eller kjørte bilen. En del av å vite hvordan å designe din egen instrumentpanelet blir klar over hvilken type reise gjort i bilen og hvilke instrumenter er mest ofte konsultert i løpet av turen.

Instruksjoner

Å lage den

• Tilpass tegning eller tracing papir over området der panelet vil bli installert i dashbordet. Skissere kanten av instrumentpanelet med en penn for å lage et mønster for panelet. Kuttet mønsteret av arket med en saks. Sjekk passformen til mønsteret i dashbordet og gjøre mønsteret, hvis nødvendig, før mønsteret er et nøyaktig passer.

• Merk hvor den skruer eller må passere gjennom panelet og i dashbordet på Papirmønsteret med en penn. Fjerne mønsteret fra dashbordet.

• Lage en skisse av planlagte plassering av målere og brytere på instrumentpanelet på arket. Spor faktiske målere og/eller brytere kontrollere plasseringen gjenspeiler den faktiske størrelsen på instrumentene.

• Passe mønsteret på plass på dashbordet. Sitte i førerens eller kontroll sete og Kontroller plasseringen av målere. Kontroller at målere ikke er blokkert av styringen apparatet og at målere og brytere mest brukte er lett sett når operatøren sitter i kontroll setet. Pass bak mønsteret å kontrollere plasseringen av målere blokkeres ikke av noen del av bilens ramme. Justere mønsteret etter behov.

Gjør panelet

• Lå mønsteret på et stykke tynn-ply hardvedgulv og spore omriss mønster på treet med en penn. Kontroller at å legge mønsteret, tegning side opp på den ferdige eller glatt siden av løvtre (hvis aktuelt) før sporing eller mønsteret vil bli overført tilbake til hard og passer dashbordet.

• Finne midten av hver gauge eller skru på mønsteret bruker en linjal og tegning kompass. Slå et hull gjennom midten av hver gauge eller skru på Papirmønsteret med skarp metall poenget med tegning kompass. Merke på midten av hver bolt eller skruen hullet for å knytte ferdig panelet til aske. Fjerne Papirmønsteret fra løvtre brettet.

• Fjern trim brikker fra hver gauge eller bytte. Midtstill instrumentet bryteren på hardvedgulv mønster og spor kantene. Dette gir den faktiske størrelsen på apparatet og tillate trim stykket hvile mot hard, støtter maskinen når den er på plass.

• Kuttet ut mønsteret hjelp en stikksag og følge linjene spores fra kantene av Papirmønsteret. Bore et hull på merkede midten av hver gauge eller drill med litt stor nok til å være en åpning som passer blad av stikksag. Kuttet ut hullene for hver måling eller Bytt bruker stikksag. Bore et hull, størrelse for bolt eller skruen til legges panelet, hvert sted en bolt eller skruen er merket etter behov.

• Sand kantene glatt med 80 til 120 - korn sand papir.

• Legge finish (vinyl, metall, finér eller andre) ansiktet ned på arbeidsflaten. Plassere hardboard mønster med forsiden ned på toppen av den. Spor form av hardboard og alle åpningene i den. Fjern hardboard mønsteret og kutte de spores figurer i overflate materiale.

• Bruk lim for å koble Fullfør materialet på overflaten av løvtre. Følg produsentens instruksjoner for programmet og tørketid limet brukes vil variere overflate materiale brukt (metall, vinyl, finér eller andre). Montere målere og brytere i panelet. Plasser panelet i dashbordet og skruen eller bolten det på plass. Wire målere og brytere og instrumentpanelet er fullført.

Tips og advarsler

  • Pre-cut hull for ekstra målere og brytere og dekke dem med et stykke hardboard (ferdig og klippe litt større så hull) bruker lim til å holde dem på plass. På denne måten skal instrumentpanelet trenger å bli lagt til senere prosessen ikke krever fjerning av hele panelet.
  • Ikke bruk metall for en instrumentpanelet som dens evne til å holde varmen eller å bli kald, i tillegg til å forsterke elektroniske signaler, kan påvirke nøyaktigheten av målere.