Nnywellness.com

Hvordan endre en Elantra tåke lys


Endre tåke lys i en Hyundai Elantra kan være en vanskelig og frustrerende oppgave, men hvis du følger disse trinnene, skal du kunne gjøre det på egen hånd. Hvis du har endret tåkelys i andre biler, bør dette være mindre vanskelig for deg.

Instruksjoner

• Du trenger å få under bilen og bak støtfanger for å riktig endre tåke lys, slik det skal bli vid rom å maneuver mens du er under der. Hvis du bruker en bil jack for å heve bilen, sikre din overholder alle. Bil-service ramper er også et alternativ for å øke frontdelen.

• Bruk Phillips-skrutrekker til å løsne to festene holder indre fender i området der du vil arbeide. Løsne fender vil gi deg mer hånd plass du gå videre og gjøre hele prosessen enklere.

• Finn og skru plast hetten på baksiden av tåke lys skapet. Det ligger bak fremre støtfanger er ca 2 1/2 inches i diameter. Det kan være tett og kan kreve betydelig kraft å skru - spesielt hvis lyset er aldri endret før. Du må bruke tang eller en fastnøkkel til å løsne den. Vær forsiktig: ikke strip trådene. Når løs, vil cap bare skru ca 1/4 av en sving. Det er alt du trenger å frigjøre den fra forsamlingen.

• Angre våren wire utklippet holder pære på plass. Når du har hetten av forsamlingen, vises klippet. Ekstra oppmerksom på hvordan det legges så du kan passe det tilbake sammen senere. For å fjerne utklippet, hekte den stramme (å være forsiktig med å ødelegge eller skade den), og det bør angre seg.

• Trekk pære av forsamlingen, og pass på ikke å bøyes eller skade ledningene holder den på plass. Vitne til hvordan ledninger er koblet sammen, de er vanligvis festet til bunnen av pære, med en tilkobling som ikke kan angres. Du burde se en kategorien stil terminal i den andre enden. Dette motsatte enden er hvor du må koble ledningene.

• Bruk en nål nebbtangen koble fanen stil slutten av ledningene fra terminalen, og fjerne pære helt fra forsamlingen. Før du fjerner pære, kan det være umulig å vite hvilken stil pære ble brukt på din Elantra. Vanligvis en H3 pære er nødvendig, men det finnes unntak. Erstatning pære må være i samme stil som pære du fjernet, med ledninger festet til basen.

• Bruk needlenose Tanga for å plassere kategorien stil tilkobling av erstatning pære tilbake på elektrisk terminalen.

• Se innsnittene i flensen av nye pære. Det er mange av dem. Bredeste hakket går mot toppen (peker på panseret av bilen). Dette vil aktivere pære passer sikkert inn i forsamlingen og tillate våren klippet å gjøre jobben sin.

• Skyv pære tilbake i kabinettet, og erstatte våren klippet. Dette vil holde pære i stedet.

• Erstatte plast hetten på baksiden av tåke lys skapet, deretter skrus indre fender

• Senk bilen fra jack og teste tåkelys å sikre at de fungerer.

Tips og advarsler

  • Du justere aspekter av det elektriske systemet i bilen. For å sikre sikkerhet, slukke bilen og fjerne tastene fra tenningen. Bruk gummi-grepet needlenose tang anbefales å unngå sjokk. Også, vær forsiktig hvis du jekke opp bilen. Det må være sikre og stabile før du skyver under bilen.