Nnywellness.com

Flytte en storskjerm-TV


Hvis du er en sportsfan, en film elskere eller du akkurat som din TV-titting å være en spennende opplevelse, eier du sannsynligvis en stor TV. En stor TV gjør hva du ser levende. Ser TV er morsomt delen. Lampehuset er det jo hardere del. Siden storskjerm TV er en investering, vil du sikre at det blir flyttet uten å bli skadet. Les videre for å finne ut hvordan.

Instruksjoner

• Koble Storskjerm. Ledningen ende opp og kaste den ut av veien så ingen snubler i den. Med hjelp av sterke hjelpere, plukke opp TV og Flytt den vekk fra veggen.

• Dekk toppen og siden av Storskjerm med tykke tepper; Vær spesielt forsiktig når du er polstring skjermen. Har dine hjelpeprogrammer holder teppene fast på plass mens du sikre dem med strapping eller duct tape.

• Skyv apparatet dolly til én side av TV'EN. Trekk stroppen ut og holde den. Har dine hjelpeprogrammer løft den siden mens du Skyv sokkelen under. Pakk stroppen rundt Storskjerm, og sikre det dukke. Stroppen skal være tettsittende, men ikke så tett at det kan skade TV-kabinettet eller skjermen.

• Trekke tilbake på håndtakene til oppreise apparatet dolly. Har en sterk hjelper holde Storskjerm stødig og hjelpe det når du beveger den over gulvet. For å forhandle trapper, ta dem en om gangen. Har sterk hjelpere går opp/ned foran deg. Som du trykker dolly ned en trapp, har hjelpere holde Storskjerm opp slik at det ikke faller. Når du trekker opp en trapp, har dine hjelpeprogrammer presse TV så det er lettere for deg.

• Flytte Storskjerm utenfor på baksiden av en pickup lastebil. Lavere bakluken og Definer ramper. Skyv apparatet dolly opp rampen, mens hjelpere hjelpe deg guiding det. Plasser TVEN slik at det er nær førerhuset av pick-up.

• Knytte apparatet dolly og Storskjerm med tau og strikk stropper så det ikke skyve rundt i sengen av pick-up. Fjern ramper og heve bakluken, og du er av.

Tips og advarsler

  • Du kan få møbler pads og en kraftig apparatet dolly i utleie butikken.
  • Velg den enkleste og mest tilgjengelige avslutte bygningen. Kontroller at den store skjermen TV passer gjennom alle dører og rundt hjørner også. Gå veien først, og Flytt objekter som er på vei.