Nnywellness.com

Trailer lys problemer & Cures


Trekke opp en trailer til et kjøretøy er en oppgave som er forvirrende for mest uerfarne folk. Ledninger går overalt. Klipp, koblinger og kort kan være svært forvirrende. Sikker, din tilhenger har åtte liggende, men vet du hva slags plugg er det? Heldigvis, diagnostisere og fikse trailer lys problemer er husarbeid alle kan gjøre med riktig veiledning.

Ingen lys

Du har prøvd å koble hver port, hver ledning og alt og ingenting fungerer. Enten du har en brutt kobling, som er vanlig når du leier en trailer fra en leverandør med en rask overturning lager, eller du har en brukket plugg på kjøretøyet. Noe er ikke får strøm til din tilhenger. De fleste automatisk forsyne butikkene selger en billig testing kit for å finne ut hvor makt er sviktende. Dette tester settet består av en liten lyspære festet til en stålstang. Når lyspæren ikke lyser under testing, har du bare funnet problemet.

Ingen kobling

Hvis du ikke har et koblingen festet til tilhengeren, er det ingen måte å feste lys til den. En kontakt må være skjøtes til tilhengeren er ledninger slik det fungerer. Dette kan gjøres av en erfaren mekaniker hjemme, på siden av veien eller på en mekaniker butikk for de fleste typer tilhengere. For RVs og store trailere, vil de sannsynligvis måtte slepes til en butikk for ytterligere reparasjon.

Brent ut lys

Akkurat som frontlyktene på bilen din, vil lysene på din tilhenger til slutt brenne. Kjøre lysene på din trailer kan tas og erstattes demontere den lille tente noden og prøver å skifte. Pære på tur lys og bremselysene vil komme fra innsiden av tilhengeren eller dekselet vil briljerer på utsiden. Bare pop ut pære, erstatte med en frisk og sett på dekselet over lyset.

Lyser bakover

Hvis du slår på din høyre blinklys og venstre en blinker, er din tilhenger kablet bakover. Til slutt dette korte ut hengerens lyssystem og gjør det ubrukelig. Dette er også farlig for andre drivere på veien siden de ikke vil kunne fortelle nøyaktig hvilken vei du. Ta fra hverandre i kontakten og koble, endre plasseringen av blinklys ledninger og erstatte koblingen. Hvis dette ikke løser problemet, slås ledninger på rammen av tilhengeren som krever profesjonell arbeid.