Nnywellness.com

Hvordan koble opp direkte TV Wirelsessly


Du kan låse opp tusenvis av behovsbetinget titler og flere funksjoner ved å trekke opp DirecTV mottakeren til hjemmenettverket. DirecTV tilbyr en gratis trådløs tilkobling-kit for å utstyre utstyret med den nødvendige maskinvaren til å koble til trådløse nettverk i hjemmet eller kontoret så du trenger ikke å bekymre deg for å trekke Ethernet-kabler over rom. Når tilkoblet kan du velge fra en av behovsbetinget show, se online innhold fra YouTube rett på din TV eller stream videoer fra datamaskinen til TVEN.

Instruksjoner

• Sett strømadapteren inn i porten på baksiden av tilkobling-kit og plugg den andre enden inn i en nærliggende stikkontakt.

• Plugg Ethernet-kabelen inn i nettverksporten på baksiden av DirecTV mottakeren og sett den andre enden inn i porten på baksiden av tilkobling-kit. Makt og aktivitet lampene lyse foran i forbindelse kit.

• Slå på å opprette en tilkobling til DirecTV tilkoblingssettet. Merk "Setup nå"-alternativet, som vises når tilkoblingen er opprettet, og trykk "Enter" på DirecTV ekstern. Rull til navnet på det trådløse nettverket i listen den vises, og trykk "Enter".

• Merk typen sikkerhet for nettverket og trykk "Enter". Bruk av skjermtastaturet til å angi trådløs passord og utheve alternativet "Fortsett". Trykk "Enter" for å konfigurere mottakeren med det trådløse nettverket.