Nnywellness.com

Hvordan å leie en bil med en begrenset lisens


Hvordan å leie en bil med en begrenset lisens

Store bilutleiefirmaer vil leie biler til personer med begrenset lisenser som lisensen ikke suspendert eller opphevet. For å leie en bil, må du ha et gyldig førerkort, en av de større kredittkortene og møte et minimum alder krav (vanligvis 25) for å leie en bil. En gyldig lisens er en som ikke er utløpt, ikke en elev tillatelse, ikke en kopi og er utstedt fra delstat / region som driveren ligger. Bilutleiefirmaer kan utføre en Institutt for Motor Vehicles (DMV) sjekk på renter's førerkort ved leie bekrefte at lisensen ikke suspendert eller opphevet.

Instruksjoner

Hvordan å leie en bil med en begrenset lisens

• Ta en gyldig førerkort og kredittkort med deg å leie bil selskap med ditt valg. Kontroller at lisensen er ikke en kopi, men er originalen med lisens utstedt til deg og at det ikke er en elev tillatelse. Kontroller at kortet er i ditt navn og at du er minst 21 år av alder (eller 18 hvis du bor i Michigan eller New York), siden disse er kravene minimumsalderen for å leie en bil fra en stor leiebil selskap.

• Presentere din førerkort og bankkort agent på det leiebil selskapet. Ikke presentere en falske lisens eller prøve å leie en bil uten lisensen med deg. Forstå at en DMV sjekk kan utføres på lisensen fordi leiebil selskaper forbeholder seg retten til å utføre DMV stikkprøver på leietakere lisenser å sikre de er gyldig.

• Les Bilutleie avtalen nøye, spesielt delen som beskriver hva slags lisens du bruker å leie av bil. Leiebil selskaper krever at du angir, på kontrakten, hvis lisens er suspendert, utløpt, opphevet, avbrutt eller overga seg. De vil også spørre om du har blitt sitert for alle bevegelige brudd, hvis du har igjen til et ulykkessted eller blitt dømt for noen forbrytelser i de siste tre årene. Les gjennom hver setning nøye og svare ærlig på leie bil kontrakten.

• Forberede alternative reiseplaner hvis du prøver å leie en bil med en yrkesmessig førerkort. Denne typen begrenset lisens er gitt til drivere med visse lovbrudd på sine poster, for eksempel DUIs. Utleiebyråer bilen har ikke harde og raske regler om leie bil drivere med begrenset, yrkesmessig lisenser, men de kan ikke ønsker ekstra risikoen. Hvis lisens er suspendert eller opphevet, vil du ikke kunne leie en bil fra en stor leiebil selskap.