Nnywellness.com

Hvordan skjule ledningene som kommer fra TV


Hvis du har flere enheter som er koblet til TVen du proably har en stor mengde kabler tom TV. Dette kan være veldig distraherende å se på og litt av et stygt, så det kan være best å skjule ledningene fra visningen. Med noen strategisk plasseringer av enheter og TV står, skal skjule kabler og ledninger fra visningen være enkelt.

Instruksjoner

• Sjekk din TV for å se om det er en kabel arrangør på baksiden. Noen nye TV har en liten klaff som kan trekkes ut, direkte under den kabel. Denne klaff innrømmer du å løpe telegrammer igjennom, så lukke klaffen. Dette sikrer at alle kablene i samme område, holde dem kjører vill rundt på baksiden av TVEN.

• Pakk dem med kabel arrangørene. Dette er separate enheter fra TV kan kveiles rundt grupper av kabler for å organisere dem. Selv om du har innebygd TV arrangøren kan det være lurt å bryte en av disse rundt kablene hver par feet. Dette hindrer dem kronglete og poking i visningen.

• Sett TVEN på et underholdningssenter. Et underholdningssenter som er bygd opp rundt TV skjuler alle kabler fra visningen fordi du må kjøre kabler gjennom ryggen, bak enheter og underholdningssenter.

• Plasser bøker, DVDer eller andre enheter til sidene av TVEN. Dette vil blokkere visning av kablene fra forskjellige vinkler.

• Kontakt en elektriker hvis du vil kjøre kabler gjennom vegger. Har du tørrmur det bør ikke være et problem, men du vil gjøre at du ikke poking hull i veggene som skal beholdes. Selv om du må betale noen for å undersøke situasjonen, er det bedre å være føre var..