Nnywellness.com

Hvor å fastsette en DVD-spiller


Hvor å fastsette en DVD-spiller

En skitne laser pickupen vil hemme laser i en DVD-spiller fra å kunne lese en DVD riktig - video hoppe og fryser under avspilling. Du retter opp vanlige problemet, rengjør du laser pickupen. Ingen demontering av DVD-spilleren er nødvendig, heller ikke trenger du noen verktøy. Alt du trenger er en laserlinsen rengjøring skiven å fjerne smuss og støv som har avsatt på laser pickupen. Prosedyren kan ikke skade DVD-laser på noen måte, men det ikke vil rette elektronisk problemer som kanskje har utviklet, som kan kreve en tur til et serviceverksted.

Instruksjoner

• Fjerne laserlinsen rengjøring platen - mange merkevarer er tilgjengelig, inkludert memo - fra sin beskyttende etuiet. Snu platen slik at den blanke siden vender.

• Bruke noen dråper av linsen rensemiddel følger med laserlinsen rengjøring platen på den blanke siden av platen. Start på den øvre kanten av platen senterhullet og bruk drops mens rotere platen med urviseren til du kommer til utgangspunktet.

• Snu laserlinsen rengjøring platen. Kaste ut skiven brett for DVD-spilleren. Plass laserlinsen rengjøring platen i plateskuffen. Lukke plateskuffen.

• Trykk på "Play"-knappen på fjernkontrollen til DVD-spillerens. Telle opp til 20 sekunder. Trykk "Stopp."

• Kaste ut skiven brett og fjerne laserlinsen rengjøring platen. Gjenta prosedyren på nytt linse-rengjøring løsningen på samme måte som i trinn 2. Sett laserlinsen rengjøring platen tilbake i sin etuiet når du er ferdig.

Tips og advarsler

  • En DVD-spiller som nekter å spille av en DVD riktig kan ha en defekt laser. Dette kan løses bare ved å ha laser erstattet av et servicesenter, på grunn av kompleksiteten.
  • Åpne DVD-spilleren for ethvert formål tomrom garantier som gjelder.