Nnywellness.com

Hvordan du importerer biler fra USA til New Zealand


Hvordan du importerer biler fra USA til New Zealand

Et kjøretøy som importeres fra USA til New Zealand må oppfylle flere sikkerhet og miljøkrav. Mens du og bilen ikke kan finner disse standardene ødeleggende, krever transport myndighet New Zealand også biler til høyrestyrte biler, som kan være litt mer problematisk. Hvis det er umulig for deg å parkere bilen bak, ta tid å overholde alle kravene før du ansetter en auto-avsender for å unngå skuffelse ved ankomst i New Zealand.

Instruksjoner

• Kontroller at kjøretøyet defineres som en personbil, eller "Klasse MA." Hvis du har en motorsykkel, SUV, 4 x 4, minivan eller buss, er bilen en annen klasse. New Zealand Transport byrået har alle detaljer for å hjelpe deg med å definere bilens klasse.

• Vet kravene for oppføringen. Dette inkluderer New Zealands utslipp og drivstoff forbruk standarder, passerer en oppføring inspeksjon, blir en høyrestyrte kjøretøy og møte sikkerhet og road-worthiness standarder.

• Kompilere bevis beviser bilen oppfyller kravene. Dette inkluderer tittelen for å bevise domeneeierskap, en EPA sertifikat som bekrefter utslipp nivåer og en US Federal Motor Vehicle Safety Standards, kjent som FMVSS, som beviser kjøretøyet møter frontal virkningen og totale sikkerhetsstandardene. Dette er alle papirene som du skal allerede ha for bilen.

• Konvertere bilen til en høyre stasjonen kjøretøy. Fordi trafikkflyten på venstre side av veien i New Zealand, i motsetning til til høyre i USA, er kjøring til høyre på bilen avgjørende for sikkerhet. Hvis bilen ikke enkelt konverteres til en høyre kjøre bil, kan du forlate importprosessen. Unntak til dette kravet er oppført på Transport Authority nettstedet; Du kan vurdere disse hvis du kan enkelt konvertere din venstre bil.

• Fyll ut et elektronisk skjema på New Zealand Transport byrået nettsted å avgjøre om bilen oppfyller drivstoff forbruk standarder. Informasjonen på tallerkenen din FMVSS er alt du trenger å fylle ut det elektroniske skjemaet. Nettstedet skal utstede et drivstoff forbruk sertifikat, som må innlesingen av bilen.

• Finn en internasjonal auto rederi å ta bilen til New Zealand. Auto avsendere annonsere på nettet, men ringer sea havnene på Stillehavet som San Diego, lange stranden eller Los Angeles, kan gi deg en idé om som er mest erfarne i frakt biler til New Zealand. Noen New Zealand oppføring certifiers, som Automobile Association, er også auto avsendere, som kan gjøre det enklere å fullføre hele prosessen.

• Planlegge en avtale med en oppføring certifier når kjøretøyet kommer i New Zealand. Transport Agency anbefaler og gir kontaktinformasjon for Automobile Association, kjøretøy inspeksjon New Zealand, kjøretøy Testing New Zealand og trygt kjøretøy Testing Ltd.