Nnywellness.com

Sony Front-projeksjon TV støv Problem


Sony Front-projeksjon TV støv Problem

Front-projektor-TV består av to deler: projektoren utstyret og skjermen. Hvis støv blir på fremviserlinsen eller luft mellom projektoren og skjermen er støvete, kan dette forårsake problemer med bildekvaliteten projeksjon. For å hindre støv påvirker projektoren, rengjør komponentene og omkringliggende rommet minst en gang i uken for å redusere mengden av støv i miljøet.

Om

Front-end projektorer arbeid ved å projisere stråler av lys fra forsiden av projeksjon utstyret. På en stor skjerm eller en vegg danner disse bjelker et bilde. Front-end projektorer er nyttige for screening presentasjoner eller filmer til grupper av mennesker om gangen. Størrelsen på skjermen betyr at personer kan vise video fra hvor som helst i rommet, men overflødig støv kan redusere bildets kvalitet og bli uskarpt

Årsaker

Støvet kan forårsake problemer med projektoren bilder på tre måter: ved å forstyrre fremviserlinsen, dirtying skjermen eller forstyrre miljø mellom utstyret og skjermen. Støv på fremviserlinsen kan forvrenge eller forstyrre bildet. Når dette skjer, kan det hende flekker eller flekker på bildet. Hvis skjermen blir støvete eller mengden av støv i luften mellom utstyret som projektoren og skjermen er for høy, kan det hende at bildet ufokusert.

Løsning

Hvis projektorbildet ufokusert, teste fokus nivåene på projektoren apparatet først. Ellers, slå projektoren av. Rengjør skjermen med en lofri tørr klut, og rengjør projektoren linse med linse-rengjøring løsning. Bruk trykkluft for å fjerne støv som kan være fanget i projeksjon apparatet som dette kan også påvirke bildet. Et overskudd oppbygging av støvet inni projektoren kan også forårsake overoppheting.

Forebygging

Rengjør skjerm og projektor utstyret med jevne mellomrom. Du rengjør skjermen alle tre dager og projeksjon utstyr en gang per uke bruker en støvkost og hermetisk luft. Hold omgivelsene som støv som mulig ved å rydde rommet regelmessig og unngå røyking. Ikke berør projeksjonsskjermen med bare hendene som kan overføre naturlige oljer på hendene til skjermen stoff og føre til at bildet å forverre.