Nnywellness.com

Hvordan bygge en billig motorsykkel Trailer


Hvordan bygge en billig motorsykkel Trailer

Reiser på en motorsykkel er én måte å få hvor du går, men det er tider du trenger motorsykkelen å reise med deg, uten å faktisk ri den til destinasjonen. I dette tilfellet må en trailer å trekke motorsykkelen bak et kjøretøy. Bygge din egen motorsykkel tilhenger kan spare deg noen penger i forhold til å kjøpe en ny trailer. Prosjektet krever litt av mekanisk vet hvordan og noen fysisk arbeid, men ikke mye penger.

Instruksjoner

• Kjøpe en gammel pop-up trailer eller verktøy trailer. Se etter en aksel og ramme er i god stand. Den øverste delen av tilhengeren er irrelevante, du vil fjerne det meste. Hvis du har mer enn en sykkel å transportere utseende for en bredere trailer som stilen verktøyet. Hett tips er å finne en trailer det er billig, kanskje ikke i god form, men som har en lyd aksel eller aksler og metallramme som du kan få for mye. En useriøs tunet kan være et godt sted å se, eller be på en RV mye om useriøs pop-up trailere som ikke lenger brukbare.

• Bånd trailer av noe annet enn metallramme, akslinger og hjul og flat seng hvis det er lyd. Hvis du kjøpte en gammel pop opp, kan denne jobben være tidkrevende som du må fjerne ledninger, vegger, etc. Ta traileren til de grunnleggende form av en flat seng med hjul. Bruk Stempelkompressorer så å skjære gjennom materiale som må fjernes. Ta vare for å la det elektriske systemet bremselysene intakt. Bruk alltid vernebriller når du gjør denne type arbeid.

• Slipe bort rust på metallramme som vises. Spray tilhengerens ramme med rust hemme maling til å forsegle metall og holder den beskyttet. La dem tørke.

• Måle bredden på rammen og beregne antall styrene må du bygge en flat seng å holde sykkel eller sykler hvis tilhengeren trenger en ny seng. Måle lengden av styrene du trenger og klippe dem til størrelsen. Noter hvor gamle terrassebord ble montert og måle disse stedene på din brett. Gjøre en tørr plass og utforme nye terrassebord styrene sørge for at de passer jevnt og tett, og merke stedene maskinvaren skal plasseres.

• Bore hull for lag bolter montere styrene til rammen. Knytte bolter og bruke låsing nøtter for å sikre dem. Legge tråden låsing for eksempel Loctite er en god idé for dette trinnet så under transport din terrassebord ikke kommer løs.

• Fest slips ned systemet. Det finnes to typer system som kan brukes, metall kanaler som skru ned dekk, sykkel hjulene sitte i kanalen, og det er bundet. Andre er en hjulet chock som forhjulet ligger i, og sykkelen bundet til sengen av tilhengeren. Uansett du velger plasseringen av forhjulet på sykkelen må merkes på tilhengeren bed. Løft sykkel eller sykler på tilhengeren og bestemme montering konfigurasjonen. Merke den nøyaktige plasseringen av hver forhjul.

• Fjerne sykler fra tilhengeren og montere hjulet chock eller parkeringsklosser eller metall kanal spor sykkel eller sykler vil bli plassert i. Isenkram å montere dette følger med kit. Reload sykkelen når maskinvaren er montert.

• Sitte på sykkelen i sin lastet posisjon. Bruker et stykke skrap tømmer eller en rett kant, konfigurere en 45 graders vinkel fra sykkelen til gulvet i traileren, på begge sider på både forsiden og baksiden av sykkelen. Bruke punktet du vil knytte slips ned stropper til sykkel ramme som topp referansepunkt, deretter Merk stedet på tilhengeren bed der stroppene må knyttes.

• Borehull pilot for øye bolter, deretter installere dem på tilhengeren bed i plasseringen du merket. Bruke låsing nøtter og Loctite for å sikre bolter til tilhengeren bed.

• Test passer tilhengeren og sykkel ved lasting motorsykkel eller motorsykler på tilhengeren, enten i metall kanaler eller hjulet parkeringsklosser. Feste ratchet fortøyning av stroppene til motorsykkel rammen bak først deretter foran. Pass på at alt har god klarering og er godt sikret. Du kan gjøre en test kjøre ned oppkjørselen eller nabolaget gaten test alt og kontrollerer at det er ingen problemer før embarking på en lengre biltur.