Nnywellness.com

Hvor fort går politibiler?


Neste gang du ser i bakspeilet og oppdage de blinkende lys peiling målrettet på deg, vil du ignorere at trangen til å boltre seg på gasspedalen, åpne opp den store dual-quad-carb og gi "mannen" en løpe for pengene sine. "Mannen," det viser seg har all makten han trenger å få deg, for ikke å nevne at du ikke kan løpe politiet helikopter. Når det er sagt, bare hvor fort politibiler gå?

Typer politibiler

Tre typer politibiler utgjør law enforcement flåten i USA - jakten politibiler (PPV), spesiell tjeneste kjøretøy (SSV'S) og spesielle servicepakker (SSP). PPV kalles også en cruiser eller nærjager og har rikelig med kraft til overs for jage skurkene. SSVS inkluderer varebiler og SUVS brukes til spesielle formål, ulendt terreng eller transport fanger og brukes sjelden i sysler. SSPEN er ofte spesialpakke sportsbiler brukes på motorveier der plutselige støt av makt er ofte nødvendig å overhale fartssyndere som har bygget opp en full leder av damp ut på de lange flate, ensom strekningene av Interstate highway.

Ford Crown Victoria

Ford Motor Companys ærverdige Crown Victoria P71 politiet nærjager pakke endret for 2009 kommer med en 4.6 liter Ford V8. Den 250 hestekrefter P71 er robust, pålitelig og raske, produserer 297 lb.-ft. dreiemoment imponerende akselerasjon. P71's er elektronisk begrenset til 120 mph, for 3:55:1 bakakselen rasjon versjon og 135 mph for 3:27:1 bakakselen forholdet. I akselerasjon tester utført av Los Angeles County Sheriff's Department, Fords to 2006 Crown Vic PPV'S, 3,27 og 3.55 liters V8 testet på 8.44 og 8.58 sekunder går fra 0 til 60 mph henholdsvis. To Ford hadde en hastighet på 128 og 120 mph grunn elektronisk hastigheten begrense at P71 bruker for å beskytte bilens bakre ende og overføring.

Dodge Charger

2009 Dodge Charger politiet pakken er en bakhjulet stasjonen sedan drevet av en 368 hestekrefter Hemi V8-motor som genererer 395 lb - ft av dreiemoment. Pakken lader PPV testet ut på en toppfart på 146 mph og tok 8.63 sekunder å akselerere fra 0 til 60 mph i LA Countys akselerasjon tester.

Chevy Impala

2006 Chevrolet Impala politiet krysseren pakken kommer med en 3,9 liter (237 cu i) V6 og akselerert fra 0 til 60 i 8,43 sekunder i LA County testene. Impala tok nest høyeste hastighet merker av de tre mest populære cruisers på 140 km/h kjører full ut.

Laget for hastighet

Alt som akselerasjon og hastighet kommer i spesialdesignet organer og rammer som er styrket med ekstra fjæring, forsterket dører, passasjer hytter og styring som er bygget for å tåle vedvarende høye hastigheter, terreng og hardt bruk. Politiet avdelinger ikke liker å fortelle deg hvor fort Mustangs, Camaros, Corvette og Magnums vil gå, men hvis de standard patrulje bilene er noen indikasjon, slemme gutta sannsynligvis bør ikke kjøre fra dem heller.