Nnywellness.com

Jeg droppet min mobiltelefon & skjermen er tom


Skaden som oppstår når du slipper en mobiltelefon varierer mye. Det avhenger av faktorer som merke og modell på mobiltelefon, hvor høyt det falt, og om enheten har tidligere påløpt skade. Uansett omstendighet, feilsøke en tom skjerm på en droppet mobiltelefon før du begynner prosessen med å reparere eller erstatte den.

Instruksjoner

• Kontroller på skjermen for å se om enheten er slått på. Hvis skjermen er mørk, er det sannsynlig telefonen har mistet makt. Hvis skjermen er grå eller blå, derimot, enheten kan bli slått på, men skjermen kraften har blitt redusert.

• Slå mobiltelefon av og la den hvile i 5 til 10 minutter hvis skjermen er på og tom. Både maskinvare og programvare feil føre blank skjerm. Når du slår av telefonen og makt den tilbake på, kan det løse mange programvareproblemer, hvilke kanne oppstå fra droppet telefoner.

• Hold telefonen "Power"-knappen og prøve å slå på enheten. Hvis du ikke bevisst slå den av for feilsøking, kan telefonens batteri har dukket høsten, utilsiktet slår enheten av.

• Koble telefonen til å forsøke å lade den hvis den ikke strøm på når du trykker på "Power"-knappen. Hvis telefonens batteri var nær døden på tiden det ble droppet, kan den tilfeldigvis ha dødd i tiden som har gått siden det cellphone fall.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk delvis eller totalt demontering av telefonen med mindre du er opplært hvordan å gjøre det riktig. Ta telefonen til reparasjon spesialist hvis feilsøking forsøk mislykkes.