Nnywellness.com

Hva gjør du gjøre når din iPhone skjermen flimrer hvit?


Hvis du er midt i noe, om sende en SMS-melding, eller spille dine favorittsanger og iPhone-skjermen begynner å flimmer hvit, det ikke er bare forstyrrende, reiser det spørsmål om tilstanden til telefonen. Noen feilsøking tips og retningslinjer kan hjelpe deg med å løse maskinvareproblemet.

Tilbakestille

Slå av iPhone ved å trykke på strømknappen. I noen tilfeller, slå av telefonen og deretter slå på gjenstarte systemet og løser problemet. Hvis skjermen fortsatt flimrer hvit eller plutselig helhvitt, trykk og hold "Dvale/vekke" og "Home" knappene sammen i minst 10 sekunder eller til Apple-logoen eller batteri-symbolet vises på skjermen. Hvis batterisymbolet ikke vises, Lad iPhone å se hvis den hvite skjermen forsvinner.

Gjenopprette

Gjenopprette en iPhone er en siste utvei kan løse de fleste problemer. Gjenopprette iPhone sletter data lagret og tilbakestiller innstillingene. Telefonen blir gjenopprettet til standardstatusen den hadde da du kjøpte den. Koble telefonen til iTunes og kjøre verktøyet "Gjenopprett" i kategorien "Sammendrag" i programmet. Før du gjenoppretter mobilen, sikkerhetskopier lagrede data og innstillinger fra den samme fanen i panelet til iTunes. Når gjenopprettingsprosessen er fullført, kan du gjenopprette sikkerhetskopien til telefonen.

Anbefalinger og advarsler

Hvis flimringen fortsetter, har telefonen interne skader, så det kan være nødvendig å kontakte Apple support. Sikkerhetskopier lagrede data og innstillinger før du sender den til Apple Store for ytterligere feilsøking og mulig reparasjon, fordi teknikeren kan gi deg en ny telefon eller tilbakestille informasjonen på gjengangeren ettall. Prøver å demontere og fikse telefonen selv er fristende, men gjør så kan skade iPhone, i tillegg til å oppheve en gyldig garanti hvis du fremdeles ha ettall.

Vedlikehold

En flimrende hvit skjerm er et problem som kan vises plutselig, og det kan ikke være på grunn av noe du har eller ikke har gjort. Men hvis du tar vare på din iPhone, er du mindre sannsynlig å kjøre inn i problemer. Lade den når batteriet er lite er en nødvendig vedlikehold trinn. Hvis skjermen er skitten, rensning den med en myk, gjør fuktig, lofri klut telefonen en verden av god. Prøv ikke å slippe telefonen. Hvis du er en dropper, investere i en solid, solid sak som kan beskytte interne og eksterne komponenter.