Nnywellness.com

Hvordan å forbedre 1996 Nissan Sentra ytelse


Hvordan å forbedre 1996 Nissan Sentra ytelse

1996 Nissan Sentra kombinerer drivstoffeffektivitet og praktisk i en rimelig, kompakt pakke. Mens Sentra er kjent for sin thriftiness og nøysomhet, er en ting folk flest ikke forbinder med det ytelse. Men som en bil, den Sentra akselerasjon, cornering og stoppe evne kan enkelt forbedres.

Instruksjoner

• Installere en kald luftinntak på din Sentra. Det lager luftinntaket på en Sentra er relativt begrenset. En kald luftinntak sender kaldt luft i motoren for en økning i hestekrefter. Installasjon av en kald luftinntak innebærer fjerne lager luftinntaket og installere kald luftinntak. Se brukerhåndboken for bestemte bilen som det vil variere fra modell til modell.

• Oppgradere eksos til større diameter en. Aksjen eksosen på Sentra er relativt trang og restriktive, som hindrer at motoren produsere optimal hestekrefter. Erstatter støpt manifold med rørformede overskrifter, produsere en større diameter eksos og en fri flyt lyddemperen (se ressurser) merkbare gevinster. Ytelse eksosanlegg installeres av en profesjonell lyddemper butikk, siden de vanligvis har komplisert svinger og krever bruk av en sveiser.

• Erstatte den opprinnelige databrikke eller ECU med ytelse chip eller ECU. Eldre Sentras bruker en Beregn chip, mens nyere de bruke en mer kompleks motoren kontrollenhet (ECU). Uansett, dette omprogrammere mengden luft, drivstoff og gnisten som din motor blir og øke hestekrefter. Dette bør også være installert av en butikk erfaring i bil-elektronikk.

• Installere en turbolader (se ressurser) som bruker en eksos drevet turbin å tvinge mer luft inn i motoren og produsere mer hestekrefter. Dette er et dyrt alternativ som vil koste minst et par tusen dollar, men fører til de mest betydelige makt gevinstene fra motoren. En turbo system installeres av et selskap som har erfaring med turboladere unngå skade for motoren fra turboladeren lagt stress.

• Endre hjuloppheng, bremser og hjul og dekk. Installere en lavere, vil stiffer suspensjon redusere din Sentra tyngdepunkt og redusere kroppen rulle. Dette gjøres med ytelse sjokk og kilder (se ressurser) eller en coilover suspensjon, som tilbyr et bredt spekter av justering. Cross-boret rotorer vil redusere brems uttoning for å bedre stoppe mer aggressive pads vil tilby mer umiddelbar retardasjon. Seigere dekk og bredere felger vil også bidra til å bedre svinger og stoppe.

• Lysne bilen. Dette er en potensielt billig måte å øke din Sentra ytelse. Start med å fjerne baksetene hvis de ikke trengs, fjerne tepper og lyd deadening, dørpanelene og noen andre interiør trim at du ikke anser som absolutt nødvendig. Skifte lager, tunge seter med lettere racing bøtter er også en god idé.