Nnywellness.com

Hvordan installere Bosal tilhengeren problemer


Hvordan installere Bosal tilhengeren problemer

Bosal-Oris er en europeiske ettermarkedet deler selskapet specializing inne trailer Hengerfeste utstyr for high-end sportsbiler og super sedan. Deres produkter er utformet til å være skjult når den ikke er i bruk, for ikke å forstyrre opprinnelige flyten av bilens figur. Et godt eksempel på dette er trykknapp elektronisk trekke opphenget for Porsche Panamera. I uhell er svært high-end, låsbar, bygget med integrert elektronikk og er spesifikke for kjøretøyet modeller, slik at ingen boring eller sveising er nødvendig.

Instruksjoner

• Fjerne den bakre støtfangeren og, om nødvendig de bakre fender panelene av slep kjøretøy. Avhengig av kjøretøyet, medfører dette vanligvis benytter en pipe og fastnøkkel fjerne boltene holder støtfanger brakettene til kabinettet utenfor skinner. Eventuelt kan du koble fender paneler av fjerne plater skruer eller Torx skruer holde det i posisjon. Plass kroppsdeler hvor de vil ikke bli skadet, og sikre festene.

• Følg produsentens installasjonsinstruksjoner for ditt bestemte slep pakke/bil kombinasjon. Dette innebærer vanligvis løfte baren kryss-medlem på plass mellom kabinettet utenfor skinner. Tilpass bør være så presise at opphenget forblir i posisjon når tappet på plass med en gummihammer. Det er viktig å plassere opphenget slik at mottakeren åpne peker nedover.

• Fest opphenget kabinett skinner med bolter i settet. Stram til produsentens anbefalte dreiemoment innstillinger bruker en momentnøkkel.

• Koble integrert ledningsnett til bilens forhåndseksisterende slep pakken ledningsnett. Se brukerhåndboken for sin plassering på kjøretøyet bestemt. I mange tilfeller er selen bak eller inni en bakre lys sektorgruppene eller under en trim panelet i bagasjerommet. Montering gjøres vanligvis ved å klikke de to plast terminal koblingene sammen.

• Installere alle deler du fjernet.

• Installere swan-hals slep ballen ved innsetting kvadrat enden inn i mottakeren på undersiden av opphenget og trykke det frem til våren fange engasjerer. Bruk integrert lås for å sikre det, og fjerne nøkkel. Sikkerhet kjedene fest tunge løkker på undersiden av skinnen.

Tips og advarsler

  • I noen biler kan hullene i kabinettet skinnene være skjult av en tung underlagsstrøk. Hvis så, trykk fingeren mot skinner på omtrentlig festing steder til du føler myke flekker. Punktering belegget på disse punktene med en skrutrekker.
  • Terminal koblingen av stikk kit samsvare nøyaktig selen i bilen.