Nnywellness.com

Informasjon om Pay As You Go mobiltelefoner


Informasjon om Pay As You Go mobiltelefoner

Pay-As-You-Go mobiltelefoner blir en stadig mer populær måte for folk å få og bruke mobiltelefoner. Hvis du er ny til begrepet pay-as-you-go telefoner, er det lett å lære hva de er alle om og bestemme om en pay-as-you-go telefon kan være riktig mobiltelefon valget for deg.

Funksjonen

Pay-As-You-Go telefonene er mobiltelefoner som brukes til å foreta og motta telefonsamtaler. Mange pay-as-you-go telefoner tilbyr også tekst og web evner, som tillater brukere å sende og motta tekstmeldinger, samt søk på Internett fra sin mobiltelefon mens de er på farten.

Fordeler

Pay-As-You-Go telefoner krever ikke en kredittsjekk eller brukeren å signere en kontrakt. De fleste mobiltelefon selskaper krever kundene å registrere 1 til 3 år forpliktelser til å bruke deres tjeneste, med økonomisk straff hvis de avslutter tjenesten tidlig. Pay-As-You-Go telefoner kan du avbryte tjenesten når som helst ved å stoppe bruken av din telefon.

Tidsramme

En pay-as-you-go telefon kan brukes for så kort tid som et par telefonsamtaler eller uendelig telefonen primære. Pay-As-You-Go tjenester krever at du betale månedlig serviceavgift eller holde et visst antall minutter på telefonen (avhengig av tjenesteleverandøren) for å holde telefonen aktiv.

Betraktninger

Pay-As-You-Go-telefoner er ofte mer dyr i innkjøp enn lignende mobiltelefoner gjennom en tradisjonell operatør. Grunnen til prisforskjellen er at mange mobiltelefon leverandører vil subsidiere kostnaden for en telefon til å få en kunde under kontrakt. Pay-As-You-Go telefoner kan også ende opp som dyrere å bruke på månedlig basis. Siden kundene betaler for hvor mye de bruker telefonen i stedet for bare å ha den, tunge mobiltelefonbrukere kan rack opp månedlige regninger som er høyere enn ville de være med en tradisjonell operatør.

Advarsel

Pay-As-You-Go telefoner kan avbrytes uten advarsel hvis du unnlater å møte minutt eller service krav, at du mister permanent mobilnummeret ditt. Oppmerksom på hva pay-as-you-go leverandørens kravene er for å holde telefonen aktive og hold det minste nødvendige minutter eller tjenesten til å sikre at du ikke har et avbrudd i tjenesten eller miste din.