Nnywellness.com

Hvordan fungerer en GPS bil styringen System?


Hvordan fungerer en GPS bil styringen System?

Global Positioning System (GPS) fakta

Global Positioning System (GPS) ble utviklet av det amerikanske forsvarsdepartementet. Bare systemet i sitt slag i verden, GPS bruker overføring av mikrobølgeovn signaler fra et nettverk av 24 satellitter kretser rundt 12 000 miles over jorden til å finne en mottakerens lokalisering, samt dens hastighet og kjøreretning. Først begrenset til militæret, President Reagan autorisert sivile bruken av GPS i 1983 etter 269 passasjerene og mannskapet døde på et koreansk passasjerfly som ble skutt ned når det kommet ut av kurs i russisk luftrom. GPS ble raskt brukte navigasjonshjelp over hele verden.Sammenlignet med sine tidlige forgjengere, er dagens GPS-enheter ganske kompakt og svært nøyaktig. Takket være disse fremskrittene stole mange bilister nå på GPS-bilnavigasjonssystemer å unngå å bli tapt.

Hvordan GPS fungerer i biler

GPS-bilnavigasjonssystemer kan fabrikk-installert på nye biler eller kjøpt som ekstrautstyr add-on. Kombinere bruk av signaler fra satellitter med interaktive on-board kart, kan GPS-bilnavigasjonssystemer tegne ruter reise til et gitt mål basert på en rekke variabler. Noen GPS-bilnavigasjonssystemer er forbundet med kilder til trafikkinformasjon, slik at de automatisk kontoen for bygging og lunger når den beste ruten. Hvis en sjåfør savner en sving, kan GPS-bilnavigasjonssystemer raskt korrigere feilen med en oppdatert rute. Å gi stemme eller visuelle instruksjoner, kan disse enhetene også hjelpe drivere finne nærmeste bensinstasjonen eller deres favoritt restaurant.

Holde deg oppdatert

Årlige oppdateringer av en GPS bil styringen system's on-board kart anbefales. Volumet av endringer i veier som nye utganger og ekstra interessepunkter som banker/minibanker, bensinstasjoner, restauranter og hoteller kreves oppdateringer for å opprettholde optimal ytelse av GPS bil-navigasjon systemer. Kartoppdateringer er tilgjengelig for kjøp fra produsentene av GPS-bilnavigasjonssystemer.