Nnywellness.com

Slik lader NiCad batterier


NiCad - kort for nikkel kadmium - refererer til en klasse av oppladbare batterier tilgjengelig i en rekke størrelser, inkludert de populære AA og AAA størrelsene. I motsetning til den typiske Alkalisk Akkumulator, er NiCads formulated for å bli oppladbart i en vanlig jordet stikkontakt, noe som gjør dem til et eco - og budsjett-vennlig alternativ tatt i bruk i alt fra videoen spillkontrollere fjernstyrte biler oppfinnelsen i 1949. Å vite hvordan å holde disse batteriene ladet er nøkkelen til deres ytelse.

Instruksjoner

• Kontroller at batteriene er helt utladet. NiCads utføre best når lading fra en helt tom tilstand.

• Kontroller at du har den riktige typen av lader - NiCad batteriene ikke lades riktig i en lader designet for nikkel metall hydrid (NiMH) batterier, som er en annen formulering. Det er viktig å sikre at laderen kan håndtere NiCads fordi uoverensstemmelser kan forårsake kjemisk eksplosjoner eller branner. Noen ladere gir muligheten til å støtte både – i dette tilfellet, vil det være en bryter for å velge NiCads.

• Velg hastigheten på din ladetid. NiCad batteriene lades beste over lengre tid, men noen ladere gir deg muligheten til å akselerere tillegget. Over tid vil dette slites ned livet av et batteri.

• La batteriene lade. Dette kan ta opptil 12 timer.

Tips og advarsler

  • Ikke prøv å lade nonrechargeable batteriene i en NiCad lader - dette medfører batterier eller lekker eksplodere.
  • Over tid vil NiCad batterier taper evnen naturlig. Du må bytte ut et nytt sett etter flere titalls lade sykluser.