Nnywellness.com

Hvordan sammenligne Palm Tungsten modeller


Hvordan sammenligne Palm Tungsten modeller

Palm Tungsten er populære personlig digital assistent (PDA) produsert av håndflaten. Tungsten modellen kommer i forskjellige versjoner: E2, T5, T3, C, E, W. Dette kan gjøre det vanskelig å velge rette for livsstil. Den enkleste måten å forenkle prosessen er ved å bryte ned den vanlige spesifikasjoner og funksjoner på hver modell og sammenligne dem basert på dine behov. Et regneark ville være ideelt for dette, men penn og papir vil nok.

Instruksjoner

• Sammenligne prosessor og hastigheten på hver Tungsten, alt fra 33 MHz Motorola til en 416 MHz Intel. Jo høyere nummeret jo høyere klokkehastigheten er, som gjør PDA prosessen programmene raskere.

• Sammenligne operativsystemene, mellom versjon 4.1.1 versjon 5.4. Dette er programmet Palm Tungsten bruker å løpe, analog med ulike versjoner av Windows.

• Sammenligne skjermoppløsningen og størrelsen. Mens alle PDA er små, har noen skjermer bedre oppløsning. Alle Palm Tungsten modeller er i farger, men noen har 320 X 320 skjerm mens andre har 320 X 480. 320 X 480 skjermen er bedre.

• Sammenligne minnet i hver modell. Tungsten har RAM, eller minne, akkurat som en datamaskin. Mer RAM, jo bedre. Wolfram modeller spenner fra 16MB til 256MB.

• Sammenligne type utvidelsesspor. Alle Tungsten-modellene har et utvidelsesspor som lar deg legge til et minnekort for ekstra lagringsplass eller overføre data fra en PC. Alle wolfram-modeller har et SD/MMC, men noen av modellene har en Palm Universal i tillegg SD/MMC.

Tips og advarsler

  • Andre funksjoner å se etter med PDA er MP3 evner og trådløst nettverk evner. Noen har enda integrert Mobiltelefonfunksjoner.
  • Husk at PDA som datamaskiner, så hvis du vil kjøre en applikasjon eller bruke PDA for å lese data, kontakt med programvareselskapet og muligens Palm å sikre at programmet er kompatibelt.