Nnywellness.com

Hvordan diagnostisere problemer med CV skjøter


CV skjøter på et kjøretøy tillater fleksibilitet i drivaksel. Felles selv er som en ballet og socket. Det er fullpakket med fett, kalt aksel fett, å hjelpe med smøring. Felles er dekket av en gummi-oppstart. Når støvelen rips, mislykkes felles. Men er det ikke alltid lett å se eller å vite når en CV felles er sviktende bare ved å se på den. Dette skyldes at felles er ofte ikke synlig fra utsiden av kjøretøyet. Det er en sikker metode, men for å diagnostisere problemer med CV skjøter.

Instruksjoner

• Starte bilen og la motoren til å varme opp til normal driftstemperatur.

• Kjøre bilen rundt blokken.

• Lytt etter en rallende eller konstant klikke lyd som du gjør din tur. Dette bare skjer når du gjør din tur. Hvis du høre en klikkelyd som starter når du slår hjulet hardt til venstre eller høyre og stopper når du retter du det ut, mislyktes CV felles. Klikkelyd er felles slipe på seg selv.

• Lytt for en banke lyd på motorveien hastigheter eller vibrasjon og tilbakemelding på rattet. Selv om dette kan være en ut av svinghjul, er neste mest sannsynlig problemet en CV skjøt det er sviktende og roterer om sin egen akse (eller klar til å).