Nnywellness.com

Ramme sveising Tips


Ramme sveising Tips

Ramme sveiser er vanligvis for aluminium sykler eller motorsykler. Det beste verktøyet for en aluminium sveis er en metal inert gass (MIG) eller en tungsten inert gass sveiser. Dette er fordi disse to typer gir en veldig rask sveise. Aluminium er et mykt metall, og du trenger å sveise det raskt, eller det vil forvrenge. For alle sveising, bruk det riktige klær og har noen på hånden i tilfelle du trenger hjelp.

Klemme sikkert

Folieklemmen din arbeidsstykket før du begynner.
Kontroller at deler av aluminium du vil ramme sveiset er festet ordentlig sammen før du begynner å sveise. Dette bidrar til å sikre sveise og forhindres mykt metall fra forvrengt.

En netthendt Touch

Hold din sveiser sikkert men lett
Holde fakkelen fast, men med en lys grep. Dette lar deg en større grad av fleksibilitet til å manøvrere apparatet rundt hjørner.

Ikke Skimp på Filler

Vær raus med filler.
I motsetning til stål trenger aluminium sveiser masse fyllstoff metall. Mate felles med en sjenerøs hjelpe, fordi hvis du ikke senere sprekker eller mislykkede sveising.

Mate Filler stang riktig

Mate fyllstoff metall nøye gjennom fingrene for en selv sveis.
Ifølge sveising Ressurssenter sveising Tips og triks, den beste måten å sikre en ramme er sveis å fokusere først på hånden med sveiser, varme området, så stopp. Neste konsentrere seg derimot og mate litt av filler stangen mellom to første fingrene i metall dammen du har opprettet, kan du stoppe, tenke sveiser igjen og mater litt mer. Kontroller at du legger til nøyaktig samme mengde fyllstoff metall med hvert program. Denne måten får du en pen "stablet krone" utseende med sveise, som ikke bare ser profesjonell, det er også veldig sterk. Lære å mate filler stang jevnt tar mye trening. Hvis du ønsker å sveise vakre ledd aldri glipp av en mulighet til å øve.

Når du har sveiset ene felles stopp, vent til den avkjøles helt, og deretter begynne igjen på den annen siden. Hvis du ikke vente den avkjøles, vil metall forvrenge.