Nnywellness.com

Windows Mobile 6 definisjon


Windows Mobile 6 definisjon

Windows Mobile 6, introdusert i 2007 er Microsofts mobilenhet operativsystem. Sammen med flere leverandører fortsetter Microsofts del av mobiltelefon-markedet å redusere med stadig bratt konkurranse fra andre leverandører. Historisk attraktiv primært for fagfolk, Windows Mobile-programvare tilbyr funksjonalitet og integrasjon med en rekke andre Microsoft-programmer rettet mot bedrifter.

Oversikt

Da det var første utgitte Windows Mobile 6 tilbød brukernes det nyeste og beste mobilkommunikasjon plattformen tilgjengelig fra Microsoft. Avansert integrasjon med stasjonære versjoner av Microsoft Windows, er synkronisering med Windows Live og et bedre brukergrensesnitt bare noen av de viktige oppgraderingene inkludert i denne versjonen av operativsystemet.

Historie

I slutten 1990, Microsoft forsøkte å opprette et operativsystem brukbar på forskjellige maskinvareenheter, vil håper deres program, kalt "Pocket PC 2000, resultere i større markedsandel takket være funksjonelle og grafisk likheter med skrivebordsversjoner av Windows. Først vellykket, Windows Mobile var catapulted til front og integrert med mange enheter med high-end berøringsskjerm. Løst tilsvarende med oppdateringer og nye utgivelser av skrivebordsversjoner av Windows, fortsatt Microsoft å forbedre og oppgradere sine mobiloperativsystemet lanserer oppdateringer og nyere versjoner nesten hvert år.

Funksjonalitet

Teknologiske fremskritt tillater Windows Mobile-enheter å fungere raskere og mer effektivt, og også gir dem muligheten til å installere og kjøre svært avanserte programmer. Windows Mobile-telefoner tilbud brukernes seamless integrasjon med stasjonære versjoner av Windows, synkronisering av data mellom telefonen og skrivebordet og ekte mobilitet med bruk av Pocket Office-programvare. Brukere nyte sanntid e-kommunikasjon og Internett-surfing på spesialisert programvare som ser ut, føles og fungerer akkurat som skrivebordet versjoner med samme navn, som resulterer i en minimal læringskurve for selv de mest grunnleggende datamaskinen brukeren.

Anslag

Dessverre for Microsoft har de siste årene sett en dramatisk nedgang i samlet markedsandel og salg av Windows Mobile-enheter. Til tross for utgivelsen av et helt nytt operativsystem, kalt "Windows Phone 7," som hevder å være den beste versjonen av Windows Mobile noen gang er utgitt, konkurranse fra Apple, Android og Symbian overskygge det nye programmet. I tillegg enkelt som tredjepartsprogrammer kan utvikles for konkurrerende operativsystemer kontra Windows Mobile resultater i sin fortsatte popularitet nedgang. Med manglende evne eller kanskje avslag, for å endre Windows Mobile-operativsystemet på en måte å gjenopprette sin posisjon som en mobil kraftpakke, vil Microsoft trolig finne seg av mobilkommunikasjon enhet arena helt.