Nnywellness.com

Slik sletter All musikk Zen MP3-spilleren


MP3-spilleren Zen ble utgitt av kreative teknologier i 2007. Med Zen MP3-spiller, kan du lagre og lytte til musikksamlingen og lagre bilder og videoer. Du finner at du vil slette all musikken fra spilleren og forskjellig musikkfiler fra biblioteket. Du kan slette all musikk fra MP3 samtidig gjennom datamaskinen.

Instruksjoner

• Koble den lille enden av USB-kabelen til USB-kontakten på venstre side av Creative Zen. Koble den andre enden til en USB-port på datamaskinen.

• Dobbeltklikk "ZEN Media Explorer" på datamaskinen tilgang til mappene for musikk, videoer og bilder.

• Klikk mappen "Mediebibliotek" og deretter mappen "Musikk" å vise musikk lagret på din Zen.

• Trykk "Ctrl" og "A" samtidig velge all musikken lagret i mappen "Musikk".

• Trykk på "Slett"-knappen på tastaturet. En melding vil vises spørsmål hvis du vil sende alle valgte musikkfiler til datamaskinen er resirkulering bin.

• Klikk "Ja" for å bekrefte at du vil slette alle filene fra Creative Zen MP3-spiller.