Nnywellness.com

Hvordan bruke Olympus undervannskamera tilfeller


Undervanns dyr eller plante life tilbyr en amatøren eller profesjonell fotograf muligheter til å ta noen fantastiske bilder. Problemet oppstår i å prøve å få kameraet igang uten å ødelegge den. Olympus klarte å løse dette problemet ved å innføre en lufttette, undervanns kamera sak for bare disse situasjonene. Det er ganske lett å bruke og konfigurere.

Instruksjoner

• Utforme et håndkle på et flatt bord som ikke vil bli forstyrret.

• Åpne kameralinsen beskyttende deksel eller fjern kameraet lokket fra kameraet. Slå på kameraet, pass på LCD-skjermen er på og flash opp. Du kan justere kameraets innstillinger under vann, men det er tungvint, så du må kontrollere at kameraet er konfigurert riktig på forhånd. Sette fokus og modus til automatisk og plassere kameraet til side. Hvis lokket er koblet av en begrensende stropp, fjerne fra kameraet.

• Åpne kapslingen av undervanns saken ved å skyve låseknappen oppover - Dette åpner siden luken. Låsen er fjærbelastet så må du holde knappen mens du åpne luken.

• Inspisere O-ring av undervanns saken. Hold det rent og fri for utenlandske. Rengjør dem om nødvendig - hvis det er utenlandsk materiale som hår, sand eller rusk andre på O-ring, det kan føre til et brudd i seglet og vannet, som vil forårsake flom av saken og skader på kameraet.

• Finne rød modus dial spaken på undervanns saken. Er det på øverst på høyre side, rett over modusvelgeren på selve kameraet. Modusvelgeren på kameraet endres enheten fra manuell til automatisk modus eller fra stående til liggende modus, mens du vrir urskiven. Trekk modus dial spaken på huset til den aktuelle stillingen (bare rykk den likefram opp fra saken). Dette gjør manuell bryteren på kameraet lysbildet på plass.

• Plassere kameraet forsiktig inn i huset. Kontroller at zoom spaken på kameraet ligger squarely i sporet på bolig zoom styrespaken. Du vil kunne zoome under vann med dette. Skyv modus dial spaken på saken ned slik at den sitter ordentlig over modusvelgeren på kameraet. Dette vil hjelpe deg endre mens under vann - hvis du trenger å øke eksponeringen eller legge til en flash, du kan gjøre det nå med denne hendelen på saken.

• Plass en silica gel pakke flat på bunnen av huset, mellom kameraet og saken. Dette vil hjelpe trekke ut fuktighet som finner veien inn i saken og beskytte ytterligere kameraet.

• Stengt saken og Lukk låsen. Kontroller at silica gel pakken eller hånd stroppen ikke har blitt fanget mellom de to halvdelene av bolig. Skyv låseknappen på plass.

• Test tilfellets funksjonalitet ved å trykke på utløserknappen, tar et bilde. Slå modus dial sveiv og zoome inn og ut. Kontroller at knappene alle arbeide.

• Sett dekselet i et grunt kar ferskvann og sjekk for bobler. Hvis det er noen, eller hvis du ser noen vann inn i huset når som helst, tar hele umiddelbart og gjenta hele prosessen.

Tips og advarsler

  • Holde kameraet på et kjølig sted under reisen til dykkestedet. Mens silica gel pakken vil absorbere noe kondens hvis den må, vil det ikke håndtere en massiv mengde. For mye fuktighet kan samle Hvis kameraet og casing er utsatt for varme luften over lengre tid.
  • Kontroller at når du åpner bolig grunn, du ikke slippe saltvann på kameraet. Det kan korrodere kameraet og dens elektronikk. Så vær forsiktig når du skal endre et minnekort eller batterier på båten. Ellers kan det være lurt å holde saken lukket før du kommer hjem og kan kople kameraet i en ren og tørr plass.