Nnywellness.com

Hvordan fjerne starteren fra en Tundra


Noen ganger vil starteren i en Toyota Tundra mislykkes og krever gjenoppbygge eller erstatning. Starter på tundraen er godt gjemt under panseret, inconveniently plassert under inntaket manifold. Fjerne starteren bør gjøres med forsiktighet, som du ikke ønsker å miste oversikten over hva ledningene er koplet til forrett terminalene. Når starteren mislykkes, lastebil vil ikke starte, og den må fjernes. Stikkontakter er alt som kreves for å fjerne din lastebil starter.

Instruksjoner

• Engasjere på parkeringsbremsen og pop panseret.

• Koble negative batteri terminalen slik at ingen av de elektriske delene av bilen vil engasjere.

• Fjerne luft inntak rør og manifold med en kontakt. De ligger mot baksiden av motoren. Koble drivstoff rails og injektorer, sammen med plenums, og løft manifold å avsløre starteren. Manifold må to personer til å løfte.

• Følg positiv batterikabelen til forrett. Starteren ser ut som en sylinder oppå hverandre. Hver gruppe av ledninger koblet til forrett innlegg med en nylon klemme og etiketten tilkoblinger. Dette hindrer deg fra å miste oversikten over hva innlegg hver ledning skal kobles til når nye starteren er installert.

• Fjern de to koble boltene av starteren med et socket sett. Plassere dem et sted sikker hvor de ikke kan gå tapt, og flytte hvert sett med ledninger ut av veien.

• Unbolt to montering bolter av starteren, og fjerne den fra bilen. Holde et sted sikre for å installere den nye starteren senere.