Nnywellness.com

Hvordan forbedre gass kjørelengde med Mods


Hvordan forbedre gass kjørelengde med Mods

Oppnå optimal gass kjørelengde er svært viktig for en rekke årsaker. For eksempel ikke bare oversette bedre drivstofføkonomi til et renere miljø, det stopper langsom lekkasje av penger ut av din bankkonto. Med dette i tankene, selv om du ikke har den mest økonomiske av kjøretøy, er det endringer du kan utføre på din bil eller lastebil å gjøre hver gallon bensin teller.

Instruksjoner

• Kjøpe og installere en ytelse luft-filter og luft inntak system i bilen. Bilens lager luftfiltrering og inntak system er vanligvis installert av produsenten fordi de er den mest kostnadseffektive, dvs, billig. En ytelse air filter og inntak endring vil gi en bedre flyt av luft til motoren, la den puster lettere og kjøre mer effektivt, dermed øke bilens gass kjørelengde.

• Erstatt aksjen eksosen systemet med en ny, ytelse eksosanlegg. Tilsvarende for luftfiltrering og inntak system, bilens aksjen eksosen er begrenset. Så motoren din puster i ren luft, må det også være i stand til å effektivt exhaling røyk. Ytelse eksos mod gir en større eksos pipe, produsert slik at eksos å bli utvist jevnt, uten mottrykk. Dette betyr at motoren ikke må jobbe så hardt, som også betyr det brenner mindre gass.

• Installere effektmodul ytelse på kjøretøyet. Denne endringen i hovedsak retunes og omprogrammerer motoren. Vanligvis disse modulene er enkle å installere: en grunnleggende er plug and play-endring. Om moduler kan være dyrt (avhengig av kjøretøy), tillater de motoren å oppnå toppytelse i både hestekrefter og.

• Fjern overflødig, unødvendig vekt fra kjøretøyet. Denne endringen er en som skjer hver dag i racing verden. Kjøretøy fjernes stadig for å gi bedre og drivstoffeffektivitet. Selv om det kan smerte du å gjøre det, må du fjerne tilbehør som er lagt til din bil eller lastebil for estetisk hensikt bare. Erstatte store dekk med lager størrelse dekk, fjerne takstativ, veltebøyler, unødvendig belysning og chrome. Også bytte fra stål eller tunge hjul til lettere, legering hjul.

• Installere en GPS styringen enhet i bilen. En GPS-mod vil tillate deg å ta den korteste, mest effektive ruten, unngå trafikk og holde deg fra å bli tapt. Hver av disse funksjonene i en GPS vil gi et løft til din miles per gallon.