Nnywellness.com

Hvor å feilfri inne en Vivitar objektiv


Hvor å feilfri inne en Vivitar objektiv

Vivitar kameralinser er delikat og krever derfor spesiell forsiktighet når det gjelder tid til å rense dem. Innsiden av en Vivitar objektiv inneholder mer støv og skitt enn øyet kan se. Derfor er det viktig å rengjøre linsen regelmessig for å unngå riper og mindre skader, og alltid huske å holde linsen dekket når den ikke er i bruk. Med riktig utstyr, Vivitar objektiv kan rengjøres forsiktig og ser ut som nye igjen.

Instruksjoner

• Fjerne linsen fra kameraet ved å trykke på utløserknappen for objektivet og nøye vri linsen. Dekk kameraet med cap som du normalt ville om linsen var festet.

• Blåse bort overflødig støv med trykkluft, så bruk en linse-rengjøring børste til å rengjøre innsiden og utsiden linsen nøye. Denne typen pensel, som kan kjøpes i alle butikker som selger fotografering utstyr, anbefales siden det er designet spesielt for linser. Du kan erstatte en ren, myk makeup børste for det. Hvis du foretrekker.

• Rengjør innsiden av Vivitar linsen med en linse-rengjøring klut (eller en klut til rengjøring briller) ved forsiktig pussing kluten mot glasset for å fjerne flekker eller støv. Gjenta dette for utsiden av linsen.

• Kontroller om noen flekker forblir. Hvis det fremdeles flekker, gjenta fremgangsmåten ovenfor. Hvis ikke, skru av korken fra kameraet og sett Vivitar linsen tilbake på plass.

• Kontroller at linsen er sikkert på plass (du bør ha hørt en liten klikk). Erstatte hetten.

Tips og advarsler

  • Husk at kameralinser svært delikat. Kontroller at både pensel og kluten er rene før du bruker dem på objektivet, og gjøre alt forsiktig.