Nnywellness.com

Hvordan å reparere en U-Joint på en Chevrolet Suburban


Hvordan å reparere en U-Joint på en Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban har vært i produksjon siden 1936. Universal-ledd har eksistert siden minst 2000 år siden da den ble brukt i Kina for et stearinlys balansering mekanisme. Universal-ledd eller u-joint har mange forskjellige navn, avhengig av hva tallet, tid, land eller kapasitet ble brukt i. Skifte u-felles på en Chevrolet Suburban er en identisk prosess, uavhengig av året, som universal-ledd har alltid hatt samme form og design siden den ble introdusert i bakhjulsdrift og firehjulstrekk biler.

Instruksjoner

• Løft opp bak på forstadsområdet eller foran, avhengig av hvilken U-leddet du ønsker for å erstatte. Bruke en 2-ton eller større jack for å løfte lastebilen. Stedet jack står under hver ende av akselen bolig, for å støtte forstadsområdet mens du arbeider. Ikke forsøk dette prosjektet med bilen sitter på en knekt.

• Lå nær side av lastebilen på slutten av lastebilen du vil fjerne U-leddet fra. Skyv kroppen slik at du kan fysisk nå der U-leddet kobles drivaksel til differensial. Fjern de u-formede klemmer som holder U-leddet til differensial, bruker en 3/8-tommers stasjon ratchet og kontakten med filtypen 3-tommers hvis nødvendig. Det er to u-formet klemmer på differensial med to bolter i hver.

• Lirke det U-joint og drivaksel helt gratis differensial, bruker en Lirk bar. Holde vekten av drivaksel i en hånd, mens nysgjerrige mellom U-joint og differensial med den andre hånden. Dette vil hindre at drivaksel plutselig slippe, muligens en person.

• Lå drivaksel på bakken. Fjerne klipp fra ytre endene av U-leddet, som fest felles sammen på drivaksel. Bruk et par nål nebbtangen eller lange nosed vice grep for å klype klipp og skyv dem ut av deres grooves. Det er ett klipp på hver side av U-leddet, der det er knyttet til drivaksel.

• Slå drivaksel eller kroppen slik at du kan få innflytelse på den indre delen av U-leddet. U-leddene har rullelager caps over hver ende som må fjernes for fjerning og installasjon av U-leddet. Lirke på innsiden kanten av rullelager cap å presse ut av hullet i drivaksel, bruker en liten snuse bar eller flat skrutrekker. Bruke en hammer eller slutten av en skrutrekker til å bistå i å tappe rullelager ut om nødvendig. Fjerne begge rullelager caps på samme måte.

• Skyv den gamle U-felles helt gratis drivaksel hånd. Fjerne to rullelager caps fra endene av ny U-leddet. Fjerne dekslene rett overfor hverandre, ikke side ved side. Skyv den nye U-felles i posisjon på drivaksel.

• Smør rullelager caps' ytre flater grundig med en finger full av caliper fett eller hvit lithium fett. Skyv en rullelager cap gjennom en av drivaksel hullene med én hånd. Guide U-leddet inne rullelager hetten med den andre hånden. Gjenta dette trinnet for å fullføre den andre siden av installere rullelager hetten på ny U-leddet.

• Forsiktig Tapp endene av rullelager dekslene slik at de sitter så langt på U-felles som mulig. Klemme U-joint lås klippene innover og skyv dem i utpekte sporet mellom U-joint og drivaksel. Bruk p nese tenger eller nosed lange vice grep for å utføre denne oppgaven. Sporet på drivaksel lar klippene til å skyve inne og utvide, låse rullelager caps på U-leddet og U-leddet på plass på drivaksel.

• Løft enden på drivaksel og manøvrere ny U-leddet tilbake på plass på differensial åk. Drivaksel vil holde på plass når du har satt det i posisjon på differensial. Installere det U-formede hefte det holde U-leddet differensial.

• Boltene på U-formet klippene mellom 70 og 80 fotpund av dreiemoment. U-leddet er under konstant press fra bevegelsen drivaksel og vibrasjoner skyldes rotasjonen av drivakselen. Kontroller at du strammer boltene sikkert slik at de ikke vibrerer løs.

• Lavere forstadsområdet bare når du har kontrollert installasjonen av ny U-felles for riktig installasjon og sikre montering.

Tips og advarsler

  • Hvis du kjøper en U-felles som krever smøring, gjør at "du"-fyll den nye U-felles med aksel fett før du tar din Suburban tilbake ut på veien. Auto deler butikker har alle materialene som trengs for riktig smøring av alle beslag på smøring på din Suburban.
  • Ikke slå rullelager caps opp ned for alle grunn. Alltid møte åpningene på rullelager caps rett oppover. Slå en rullelager cap opp ned eller selv sidelengs føre rullelager stenger inne å skifte og ødelegge U-leddet helt. La rullelager caps loddrett før de er på kanten av ny U-leddene, før installasjonen. Når du får dem til kanten av ny U-leddene for installasjon, kan så du spissen dem for å skyve dem på.