Nnywellness.com

Deler av en LED-lys


Deler av en LED-lys

Lys utslipp dioder, ofte referert til som LED-lys, bruke mindre strøm, er mer holdbare, avgir mindre varme og vare 25 ganger lengre enn en standard glødelampe lyspære. Vanlige lysdioder er laget for fire enkle deler som maksimerer effektiviteten ved å minimere varme generert og derfor energi herjet av pære.

LED Chip

Også kjent som "LED dør" chip er en lys emitting semi dirigent og sentrale stykke en LED-lys. Chip sitter i midten av pære, omgitt av de andre tre stykker, og er delen av pære som faktisk lyser.

Gull Wire

Gull wire av en LED brukes til å koble metall pinnen på toppen av chip å føre rammen. Ledningen kan elektrisitet fra rammen til å bære i chip som gjør det tennes.

Lede ramme

Holder chip på plass, og koblet til den av gull wire, er ledelsen rammen av LED. Rammen utvider gjennom bunnen av pære og gir den faktiske tilkoblingen til elektriske kilden.

Plastic Package

Den mest synlige delen av pære er også delen som tjener minst i faktiske funksjon. En plast pakke plasseres rundt pære, mye som en lyspære, holder resten av det sted og beskytte, pære og brukeren glass. Fargen på plast angir ikke fargen på lyset.