Nnywellness.com

Hvordan koble opp lyd med en Mitsubishi HDTV modell Vs5041


Hvordan koble opp lyd med en Mitsubishi HDTV modell Vs5041

Mitsubishi HDTV modell Vs5041 er utstyrt med et par stereohøyttalere. Trekke opp en ekstern lydkilde kan dramatisk utvide lydopplevelsen, spesielt når du kobler en hjemmekino-mottaker for å behandle flerkanals surroundlyd. Mitsubishi HDTVEN har en rekke tilkobling kontakter på bakpanelet for å henge opp lyd og video komponenter. Disse to tilkoblingene å være opptatt er høy definisjon Media Interface (HDMI) jack og sammensatt lydkontakten. Velge hvilken jack bruke avhenger hookups av andre komponenten, som en mottaker.

Instruksjoner

• Se baksiden av mottakeren eller forsterker å se hvilke koblinger som finnes. Ser for en Sekskantet port merket HDMI ut som dette vil gi en HD video signal og opptil åtte kanaler med digital lyd for best bilde og lyd overføring tilgjengelig for en HDTV som Mitsubishi Vs5041. Hvis HDMI ikke er tilgjengelig i komponenten, kan du bruke et sammensatt kabel for tilkobling.

• Koble HDMI-kabelen fra HDMI OUT-porten på forsterkeren eller mottakeren til en av HDMI i portene på baksiden av din Mitsubishi. Pluggen på hver ende av kabelen setter inn til porten med bredere siden vendt oppover.

• Koble sammensatt stereo kablene fra forsterkeren eller mottakeren Audio ut plugger til et sett med Audio IN-kontakter på Mitsubishi, matchende hvit og rød pluggene på hver ende til fargene på kontaktene.

• Slå på utstyret og trykk på Mitsubishi fjernkontrollen "Input"-knappen gjentatte ganger for å aktivere settet med knekt kobler det til forsterkeren eller mottakeren, for eksempel AV1, AV2 eller eller AV3.

Tips og advarsler

  • Koble til elektronisk utstyr fra makten mens trekke opp HDMI eller kompositt kabler.