Nnywellness.com

Hvordan teste en Bluetooth


Hvordan teste en Bluetooth

Bluetooth-enheter er utbredt over hele verden. En Bluetooth-enhet er en liten earpiece som passer i ett øre og lar deg bruke din mobiltelefon samtidig la begge hendene fri til å gjøre andre oppgaver. Bluetooth-brukere kan ringe, motta samtaler og besvare anrop venter mens telefonen er innenfor et visst antall fot fra enheten---den nøyaktige avstanden avhenger helt av Bluetooth du har. Når du kobler Bluetooth hodetelefonen til telefonen, kan du teste hodesettet til kontroller som sammenkoblingsprosessen jobbet.

Instruksjoner

• Ringe å teste Bluetooth-hodesettet. Slå et nummer eller velg en kontakt fra kontaktlisten i cellen, og vent til samtalen kopler og lyden overføres til ørepluggen.

• Snakk med personen du har kalt slik at ørepluggen fungerer. Kontroller at du hører dem, og de kan høre deg. Justere volumet på headsettet om nødvendig bruke to volumkontrollknappene på side.

• Trykk på "End"-knappen for å fullføre anropet. Kontroller at skyve den tilstrekkelig avsluttet samtalen og du er fortsatt tilkoblet.

• Be en venn eller et familiemedlem til å ringe deg slik at du kan teste samtale-mottak aspekt av hodetelefonen. Trykk på "Svar"-knappen for å godta samtalen og begynner å snakke.

Tips og advarsler

  • Hvis én eller flere Bluetooth funksjonene ikke fungerer korrekt, se brukerhåndboken se feilsøking alternativene.