Nnywellness.com

Hvor å omkjøringsvei installere et SIM-kort i en iPhone


Omgå installere et SIM-kort på iPhone, og du kan fortsatt bruke alle iPhone-funksjoner som ikke avhenger av mobiltelefontjenester eller en mobil Internett-tilkobling. IPhone kan ikke brukes til å ringe eller sende tekstmeldinger uten et SIM-kort, men den kan koble til nærliggende trådløse nettverk via det innebygde trådløse kortet. Den funksjonelle rekkevidden av en iPhone uten et SIM-kort er omtrent det samme som en iPod touch av samme generasjon.

Instruksjoner

• Slå på iPhone. Sett inn det hvite USB kabelen følger med iPhone inn telefonen og settes den andre enden av kabelen inn i en åpen USB-port på datamaskinen.

• Dataoverføre og installere iTunes på datamaskinen hvis det ikke allerede er installert. Starte iTunes. Klikk navnet på iPhone i venstre sidebar.

• Klikk "Sync" for å overføre musikk, programmer eller annet innhold du tidligere har lagret i iTunes til iPhone. Hvis du nettopp har installert iTunes for første gang, overføre musikk til iTunes-biblioteket ved å markere navnene på sanger å overføre; Høyreklikk hvor som helst i vinduet og velg "Kopier". Navigere å det "Automatisk legge til iTunes mappe" under "iTunes Media." Høyreklikk og velg "Lim inn". Lytte til musikk du synkronisering med iPhone ved hjelp av enhetens iPod app.

• Gå til iPhone Hjem-skjermen og trykk på "Innstillinger" og deretter "Wi-Fi. Trykk på grå "Off" knappen. endres til en blå "På" knappen. Tapp navnet på et tilgjengelig trådløsnettverk å koble til. Du kan nå bruke e-post og programmer som krever Internett.

• Bruke iPhone "kamera" for å ta bilder- og videoer, hvis du har en iPhone 3G eller senere. Lagre bildene i iPhone "kamerabilder." Du kan også gjøre bruk av verktøy som kalkulator og notater som ikke krever et SIM-kort eller Internett.

Tips og advarsler

  • Det er ikke mulig å ringe eller tekst som bruker Iphone's innebygd "Telefon" og "Tekst" apps uten et SIM-kort installert. Tredjepartsprogrammer eksisterer, men at du kan ringe og sende tekster på Internett. Skype, Google Voice og hva er App er tre eksempler. Alle disse apps tilbyr gratis tjenester; Google Voice, for eksempel kan du gjøre gratis samtaler til innenlandske tall fra innenfor USA avgifter kan gjelde for andre bruksområder, for eksempel når du ringe til telefoner på Skype.