Nnywellness.com

Hvordan kan jeg laste ned musikk fra Bluetooth?


Flertallet av amerikanerne ser Bluetooth som det praktiske trådløse headsettet der mobiltelefon bruk uten å måtte holde en. Noen innse at Bluetooth kan sende mer enn tante Marthas stemme til øret. Med datamaskinprodusenter nå å legge til en Bluetooth-tilkobling til bærbare og stasjonære, er det mulig å koble trådløst til andre Bluetooth-kompatible enheter som mobiltelefoner, PDAer og selv videospill systemer. Bluetooth har blitt lite kjent gjør-det-alt filen sende systemet.

Installasjonsprogrammet

Sette opp Bluetooth-tilkoblingen til datamaskinen er mye liker måten du sette den opp med innstillingene for håndfri i bilen. Hvis innstillingen Bluetooth ikke automatisk pop på datamaskinens system brett, se i kontrollpanelet. Når du har funnet innstillingene for Bluetooth, slå den "På" slik at datamaskinen kan sende et signal til å snakke med telefonen. Slå Bluetooth til "On" også slik at to kan kommunisere. Den neste handlingen kan tas fra enten, men for å gjøre ting lettere, computeren ville være en smartere og bedre valg.

Nå som Bluetooth-innstillingene er på, og de to enhetene kan kommunisere, Finn telefonen. Bruke knappen "Finne enheter" i datamaskinens Bluetooth-innstillinger finner telefonen. Navnet kan være i et skjema som du ikke gjenkjenner. Hvis dette er ditt første forsøk, ville det være bedre å gjøre det på et sted som ikke har andre Bluetooth-enheter i nærheten slik at plasseringen prosessen ikke oppdager uhell. Når du velger enheten og be om å koble to, vil du bli spurt om å angi et passord for sammenkoblingsprosessen. Bruk en numerisk passord du ønsker, men prøv "0000." Etter akseptere, ville det sender deretter Bluetooth strømmen til enheten, og når enheten mottar signalet, den anmode om passordet du oppgav. Angi "0000" i telefonen for å fullføre sammenkoblingen prosessen. Nå har du en direkte tilkobling mellom enheten og datamaskinen.

Filoverføring

Faktisk setter musikken onto enheten er den enkleste delen av prosessen. Når to er sammenkoblet, kan du søke etter filen å sende, og når funnet, merker du den og sende den til enheten. Mens det sender, må telefonen verken datamaskinen gå inn i ventemodus fordi det avbryte filoverføringen. Når overføringen er fullført, vil filen være tilgjengelig for forhåndsvisning på den mobile enheten. Alt som er igjen for å gjøre er å lagre filen i den angitte mappen på lagringsenheten.

Dra filene til datamaskinen fra Bluetooth

Overføre filer til Bluetooth-enheten er lett. Den samme skjermen brukte du til å sende filen fra datamaskinen, velger du "Bla gjennom enhet." Bruk samme oppsett til å koble to. Du vil nå få lov tilgang til alle filer som er lagret på enheten. Finn mappen der musikken er lagret og velg filen angitt overføre tilbake til datamaskinen.

Koble alle to Bluetooth anordninger å overføre musikk. Søk etter enheter via Bluetooth. Det er så enkelt på en telefon eller PDA som på datamaskinen. Søk etter den andre enheten og koble to gjennom passord-oppsett. Deretter sende filen fra én enhet til en annen.