Nnywellness.com

Hvordan å montere en iPhone i en bil med sin AMD 's


Hvordan å montere en iPhone i en bil med sin AMD 's

AMD 's er en mobiltelefon tilfelle produsent som produserer saker for en rekke telefoner, inkludert iPhone. AMD 's tilfeller kommer i metall, skinn eller plast med varierende styrke og tykkelse. Noen iPhone-brukere foretrekker å holde enheten i tilfelle til enhver tid, inkludert når den er i bilen i en mount. For å montere iPhone i bilen i tilfelle, trenger du en justerbar mount.

Instruksjoner

• Kjøpe en justerbar mount for bilens dashbordet eller frontruten. Noen stater tillater ikke å montere noe frontruten som ville hindre synlighet, så først sjekke din Statens lover. Hvis du er i tvil, velger du beløpet for instrumentbordet. Justerbar monterer har fleksible telefon-holdere som en telefon i en sak.

• Følg mount's installasjonsinstruksjoner, som varierer avhengig av typen montering du kjøper. Noen har sugekopper som stokk på instrumentpanelet; andre klippet på radio kontrollene eller andre deler av bilen. Vinkel mount så skjermen vil møte deg mens du kjører.

• Klipp iPhone på fjellet, med saken på telefonen. De fleste telefoner klipp i monterer på samme måte de klipp i beltet holsters. Bare lavere iPhone inn i holderen og legge trykk hjørnene slik at de festes på plass.