Nnywellness.com

Hvor å nedprioritere å 3.1.2 Firmware


Hvor å nedprioritere å 3.1.2 Firmware

IPhone har en rekke nye og gamle firmware. Brukere kan foretrekker de eldre iPhone firmware på grunn av ulike funksjoner og alternativer enn nyere firmware. Du kanne Nedprioritere iPhone firmware fra 3.1.3 til 3.1.2. Deretter vil du kunne installere programmer eller funksjoner på iPhone som krever eldre systemfastvaren skal fungere korrekt.

Instruksjoner

• Kjøre Cydia på iPhone og se på toppen av telefonen. Hvis det står at "denne iPhone 3G [S] har en ECID SHSH i filen" kan du fortsette til trinn 2; Hvis meldingen ikke vises, Finn linken "Gjøre livet lettere" på Cydia programvare og klikk på den. Dette vil tillate deg å lagre SHSH data til iPhone.

• Gå til webområdet for iTunes og klikk på "Download Now" lagre iTunes til datamaskinen. Per April 2011 er iTunes gratis. Pakke ut programmet til datamaskinen og installere den ved å dobbeltklikke på installasjonsfilen. Når programmet er installert, åpner du den ved å dobbeltklikke programikonet.

• Klikk på "Start", "Min datamaskin", "C:\," "Windows", "System32," "drivers," "etc" og "hosts". Hvis du er på en Macintosh, klikk på "etc" og "hosts". Dette viser hosts-filen. Åpne hosts-filen i et tekstredigeringsprogram å legge koden til det. Bla ned til bunnen av tekstfilen og angi "74.208.105.171 gs.apple.com" nederst på siden. Klikk "Lagre" og lukke filen.

• Dobbeltklikk på ikonet for iTunes-programmet å åpne programmet. Sett inn en iPhone USB til maskinen kabelen inn i iPhone og sett den andre enden inn i en ledig USB-sporet. Hold "Power" og "Hjem" knappene på iPhone i 10 sekunder til iPhone har blitt anerkjent i iTunes. Etter 10 sekunder er gått, slipp knappen "Makt", men fortsetter å holde på "Home"-knappen til du ser meldingen "" iTunes har oppdaget en iPhone i gjenopprettingsmodus. Du må gjenopprette dette iPhone før den kan brukes med iTunes" Når du ser denne meldingen, vil telefonen være i "DFU-modus." IPhone-skjermen skal være svart; Hvis du ser et bilde, kan du utføre ikke trinnet skal og må gjøre det igjen.

• Gå til webområdet for iPhone nedlasting blogg og klikker på bla ned til du finner avsnittet "iPhone 3GS Firmware" og ser etter programvareversjonen "3.1.2." Klikk på den firmware versjonen å laste den ned til datamaskinen. Nedlastingstiden vil variere avhengig av tilkoblingen. Ekstra nedlastingen til datamaskinen slik at du har iPhone 3.1.2 firmware.

• Hold nede "Shift" på en Windows-maskin mens klikke "Gjenopprett" i iTunes. Hvis bruker Macintosh, hold nede "Alternativer"-tasten mens klikke "Gjenopprett" i iTunes. Du vil bli bedt om å velge en firmware. Velg 3.1.2 firmware og klikk "åpne" for å installere 3.1.2 firmware til Apple iPhone.

Tips og advarsler

  • Hvis du får feilmeldingen "iPhone"iPhone"kan ikke gjenopprettes. En ukjent feil oppstod (1015),"må du gjenta prosessen og deretter jailbreak telefonen med RedSn0w utnytte. (Se ressurser).
  • Hvis du får feilmeldingen "ukjent feil (3002)" på iPhone, betyr det at du ikke har iPhones ECID SHSH data på filen og det er umulig å registrere deg nå. Du må jailbreak iPhone å restaurere den.
  • Uautoriserte endringer kan ugyldiggjøre garantien på iPhone.