Nnywellness.com

Hva gjør du hvis en SIM Card sier inaktive?


Hva gjør du hvis en SIM Card sier inaktive?

En inaktiv abonnent identitet-modul, SIM er ikke under kontrakt fra en mobiltjenesteleverandøren. En inaktiv SIM-kort informasjon er ikke tilgjengelig via en mobiltelefon menyer og du kan foreta anrop ved hjelp av en telefon som inneholder en inaktiv SIM. Mobiltelefon vil umiddelbart gi deg beskjed hvis SIM er aktiv eller inaktiv. Du må ha inaktive SIM aktivert via en mobil transportør før du kan bruke telefonen.

Nødanrop

Du kanskje eller kanskje ikke kunne ringe nødnumre 911 med en telefon som inneholder en inaktiv SIM. Kortets tidligere mobil transportør kan behandle din kall til 911, hvis SIM-kortet ble nylig gjort inaktivt. Men du kan ikke ringe en annen tjeneste eller bruker telefonen som inneholder inaktive SIM-kortet. Når du er ferdig ringe 911, trykk på "End"-knappen Koble fra 911 tjenesten.

Aktivere

Ta din mobiltelefon til en området mobilnettet butikk eller service-senter for å aktivere telefonens SIM-kortet. Butikken eller senterets tekniker vil fortelle deg hva din du kan bruke. Hver SIM card inneholder et unikt nummer som er trykt på kortet og trengte å aktivere telefonen. Aktivisering avgift, og du kan eller ikke kan ha å betale et innskudd for å slå på din mobiltelefon.

Ingen tidsbegrensning

Du trenger ikke en tidsfrist å aktivere din mobiltelefon som inneholder en inaktiv SIM-kortet. Når du vil, kan du aktivere SIM. Du kan også velge å handle telefonen for en nyere modell men SIM-kortet kanskje eller kanskje ikke arbeide i den nye telefonen selv.

Disposisjon

Også kan du gjenbruke en mobiltelefon som inneholder en inaktiv SIM, hvis ønskelig, uten noen bekymringer av noen bruker telefonen til å ringe. Du også slipper å bekymre deg om noen hente noen personlige opplysninger om deg fra telefonen inkludert navn og telefon siden SIM-kortet er inaktivt, og mobilnettet Kontraktsinformasjon er ikke lenger tilgjengelig på kortet ved hjelp av tastene på telefonen.