Nnywellness.com

Android synkronisere bokmerker


Når Android entret smarttelefon-markedet i 2008, ga Googles operativsystem konkurrenter som Apple og BlackBerry en løpe for pengene sine. For å forbedre brukbarheten og opplevelsen av Google produktbrukere, har Google addert Chrome-bokmerkene i listen over elementer å synkronisere som allerede inneholder kontakter, Gmail, Google Kalender og Google gjøremålsliste.

Nettleser

Android er et operativsystem utviklet og eid av Google. Dette betyr Android har muligheten til å synkronisere bokmerker hvis du bruker Google Chrome nettleser på telefonen eller tavle i forbindelse med Googles Chrome nettleseren på datamaskinen. Denne funksjonen ble implementert i 2011 på Android smartphones og tabletter, ment å tillate en jevnere og mer ensartet brukeropplevelse for Google-produkter.

Konfigurere webleseren

Åpne opp Chrome nettleseren på datamaskinen, og klikk på ikonet øverst til høyre i vinduet, som ser ut som en skiftenøkkel. Klikk "Alternativer" og "Personlig ting." Se etter "Sync" øverst i vinduet. Sette inn brukernavnet for Google, som Gmail-adressen, og Aktiver synkronisering ved å merke boksen "Sync". Nettleseren Chrome synkroniseres med både andre datamaskiner benytter Chrome logget på Google-kontoen og Android enheten utstyrt med Chrome.

Synkronisering med Android

For å synkronisere din Android-enhet med Chrome-bokmerkene dine først ned Chrome eller ChromeMarks på din Android-enhet. Begge finnes i Android Marketplace. Etter installere, åpner Chrome og trykk på menytasten. Under Generelt klikk "Sync med Google Chrome." Enten tillate gjeldende bokmerker overskrives eller holde din gjeldende seg i tillegg til nye synkroniserte bokmerker og trykk "Neste". Velg Google-kontoen du ønsker å synkronisere med ved å sette inn brukernavnet og passordet, og klikk deretter "Neste". Trykk "Ferdig" etter bekrefter alt er riktig å synkronisere Chrome mellom datamaskinen og Android-enhet.

Betraktninger

Hvis du har mange bokmerker lagres i Google Chrome, kan synkronisering ta noen minutter. Imidlertid må alle de samme favorittene på både datamaskinen og Android-enhet, så finne koblinger du ofte bruker i bokmerkene bør være enkelt. Hvis du har problemer, tilbyr mobil støtte gjennom opplæring, forum og kontaktskjemaer for direkte støtte på sin hjemmeside.