Nnywellness.com

Hvordan finne en mekaniker Guide for en 1999 Chevy Malibu


Arbeider på biler er en hyggelig tidsfordriv for noen mennesker. De fleste mennesker trenger hjelp av en eller flere detaljert mekanisk manualer eller guider for å hjelpe dem med å finne og forstår hva de gjør. Med informasjon muligheter på Internett er finne bare rett håndboken for din favoritt bil enklere enn noensinne.

Instruksjoner

• Direkte nettleseren til å søke etter den eksakte typen automatisk reparasjon manuell du trenger. Det er flere topmærke manualer som Chilton og Haynes funksjonen de fleste biler solgt i USA de siste 50 årene. Både Chilton og Haynes har en manual for 1999 Chevy Malibu.

• Velg en Chilton eller Haynes automatisk reparasjon manuell foretrekker du blar i en bok mens du arbeider på bilen. Du kan ofte bestille disse bøkene gjennom din lokale bokhandel. Dette vil tillate deg å undersøke den boken er tidligere å anskaffe. Noen manualer tilbyr bedre detalj enn andre. Kontakt en bokhandler som Harvest bøker i Philadelphia for å finne håndbøker som er ut-av-print og vanskelig å finne.

• Velg en årlig medlemskap tjeneste hvis du foretrekker å få tilgang til detaljert informasjon via en online auto repair manual som Alldata. Denne typen tjeneste har ofte oppdatert tilbakekalling informasjon og du sannsynligvis ikke vil gjøre datamaskinen skitten i butikken. Hvis du trenger å visuelt sammenligne varer med bil, kan du skrive ut spesifikke detaljer ark. Alldata angir at de bærer detaljerte manualer for en 1999 Chevy Malibu.

• Danne en forbindelse med tjenesten og deler avdelingen på bilforretning for din bil. Ofte butikk manualer kan bli tilgjengelig som tilbyr svært detaljerte tegninger på hvordan ting er satt sammen. Når butikker oppdaterer, forkastes eldre bøker.

Tips og advarsler

  • Finne Chevy Malibu klubber i ditt område og spørre hvilken håndbøker de anbefaler og foretrekker for spesifikke modellen.