Nnywellness.com

Syntetisk manuell girkasse væske fordeler


Syntetisk manuell girkasse væske fordeler

Syntetisk manuell girkasse væske er en relativ nykommer til bilindustrien scenen. Blir består kun av syntetiske ingredienser, har det vist seg å være betydelig bedre i de fleste programmer enn standard organisk girolje. Mange mer automotive produsenter og drivere gjør swap å høste fordeler som kan forbedre en bil ytelse og holdbarhet.

Friksjonsreduksjon

Ifølge Exxon Mobil Corporation gir syntetiske manuell girkasse væsker en betydelig reduksjon i mengden girkasse friksjon over standard svovel-fosfor-baserte væsker. Dette gir en forbedring i total drivstofføkonomi, samt en reduksjon i driftskostnader assossiert med indre deler skadet av friksjon.

Med denne reduksjonen i friksjon kommer en betydelig forbedring i kaldt vær skiftende evne. Mange manuell girkasse som drives i ekstreme miljøer blir enklere å engasjere og skifte med syntetisk manuell girkasse væske i bruk.

Rustbeskyttelse

Syntetisk manuell girolje har egenskaper som tillater en reduksjon i mengden rust og korrosjon vanligvis finnes i overføring tilfeller. Typisk svovel-fosfor mineral væsker kan føre til en betydelig mengde av rust og andre typer innskudd, som kan føre til en svekkelse av interne gir deler. Syntetisk væsker vil fjerne mye av denne risikoen, bevare din overføring for imidlertid lang du skal eie kjøretøyet.

Termisk stabilitet

Syntetisk manuell girkasse væsker er spesielt utformet for ikke å bryte ned under ekstreme temperatursvingninger. For eksempel vises AMSOIL syntetiske manuell girkasse væske å opprettholde sin design viskositet mellom 40 grader Fahrenheit og 300 grader Fahrenheit. Dette sikrer at selv under ekstreme varme og kalde temperaturer, overføring vil fortsette å fungere som den ble utformet. Dette er en drastisk forbedring over standard mineral væsker, som ikke kan håndtere slike et bredt temperaturen variasjonen.

Sammen med tillater overføring til å operere effektivt i værharde områder, har syntetiske manuell girkasse væsker evnen til å beskytte tannhjul og lagrene fra skade når opererer under ekstreme høye eller lave temperaturer.

Garantidekning

Bileiere interessert i å gjøre et bytte til syntetiske væsken trenger ikke bekymre renons bilens garanti. Mange bilprodusenter utforme bestemte typer væsker som er godkjent for bruk i sine biler. Ifølge Exxon mobil Corporation kravene de syntetiske manuell girkasse væskene har garanti for mange bilprodusenter. AMSOIL hevder også å møte disse kravene med sin linje av overføring væsker, spesielt de kravene av General Motors, Honda og Chrysler.