Nnywellness.com

Hvordan installere en Wolo Air-Horn


Wolo produksjon selskapet gjort ettermarkedet bil tilbehør siden 1965. De tilbyr en bred rekke fly horn for alt fra motorsykler og biler for store kommersielle og beredskap kjøretøyer. For biler bruker de fleste modeller en separat kompressor og to plast eller chrome trompeter. Installasjonen er ikke vanskelig, spesielt hvis du installerer luft Hornet for å erstatte eksisterende horn.

Instruksjoner

• Finne bilens horn under panseret. Hvis hornet er et tørt sted fra overflødig motoren varme, kan du fjerne den og montere den horn luftkompressoren det. Hvis ikke, finne et bedre sted nær ledningene fører til horn. Bore 3/16-tommers hull i kjøretøyet og mount kompressoren loddrett med bolt og mutter lås vaskemaskinen gitt.

• Koble wire eller ledninger som fører til den gamle Hornet. Hvis det er to ledninger, knytte dem til de to terminalene på kompressoren. Hvis det er bare en ledning, feste den til positiv terminalen på kompressoren.

• Finne en lokasjon for Hornets trompeter nær kompressoren. Bore 1/4-tommers hull for hver trompet. Montere dem mot ned for å hindre vann fra å skrive dem. Sikre trompeter med bolter, fjærringer og nøtter gitt.

• Skjær plast luft slangen gitt med kit i tre stykker av den aktuelle lengden og bruk den medfølgende "Y"-kontakten knytte både trompeter til luft uttaket på kompressoren.

• Teste luft Hornet. Hvis kompressoren går, men hornene ikke lyden, snu to ledninger på kompressoren å korrigere polaritet. Når Hornet fungerer, sikre alle ledninger og rør å fullføre jobben.

Tips og advarsler

  • Hvert halvår, Fjern røret fra kompressoren, plasserer noen dråper av lett olje i åpningen og kjøre kompressoren kort for å smøre det.
  • Kontakt din statlige og lokale trafikk ordinanser at fly horn er lovlig i ditt område.