Nnywellness.com

Hvordan finne Vin nummer på en Honda Motor blokk


Hvordan finne Vin nummer på en Honda Motor blokk

Hvis du eier en Honda bil som ble produsert siden 1950, bør du kunne finne sin VIN flere steder, inkludert motorblokken. Det er lett å overse hvis du ikke ser for det, men det er der. Alt du trenger å vite er hvor og hva du skal se. Når du finner din Hondas VIN, kan det fortelle deg mye om bilen.

Instruksjoner

• Løsne hetten på Honda. Prop det opp med medfølgende prop stangen slik at du har begge hender gratis.

• Se på motorblokken. Selv om du ikke vet mye om biler, vil du kunne finne ut hvilken del det er, som det er enorme. Det vil vanligvis ha sine fortrengning skrevet et sted på den (2.5 L, kanskje). Det kan også si at det er en dual-overhead eller single-overhead cam motor (DOHC eller motoren).

• Se på forsiden av motorblokken. Du burde se et område der noen skrive har blitt maskinert på forsiden av blokken. Din VIN blir i blant denne informasjonen, og merket som sådan.

• Skriv din VIN ned. Du ønsker kanskje å holde det med enhver annen dokumentasjon du har på din bil for senere konsultasjon.

Tips og advarsler

  • VINs ble ikke standardisert over hele verden til 1981. Derfor, hvis du har en eldre Honda, sin VIN se annerledes ut enn en produsert fra 1981 frem. Biler etter 1981, inkludert blir har standard 17 tegn VINs som er strukturert på en bestemt måte.
  • Hvert tegn i en VIN på et kjøretøy fra 1981 frem representerer en bestemt ting. Det første tegnet forteller deg hvor den ble gjort. Det andre tegnet forteller deg hvilken bil maker gjorde bilen. Tredje angir type kjøretøy. Fjerde til åtte tegn er modell og funksjonsspesifikke. Det niende tegnet ble brukt av selskapet for å fastslå at VIN som er skrevet til da var nøyaktig. 10 er et tegn på Årsmodell. 11th forteller deg hvilke fabrikk montert kjøretøyet. Til slutt, den 12. gjennom 17 fortelle deg hvor bilen kom i rekkefølgen på fabrikkens samlebånd.
  • Hvis tallene dine motorblokken har gned off eller ellers bli skjult, ikke fortvil. Du kan også finne Honda's VIN på dørkarmen, styring kolonne eller hjulet, på bilens tittel eller registrering og på dashbordet (nær frontruten), bare for å nevne noen alternativer.