Nnywellness.com

Hvordan endre bremsevæske i en Honda Accord


Endre bremsevæske er også kjent som blødning bremser, som innebærer å få gamle bremsevæske av bremsesystemet og få luften ut. Du skal blø bremsene når du bytter bremseklossene eller hver 2 til 3 år, for å få ny fluid i bremsesystemet. Bremsevæske blir forurenset med skitt og metall partikler fra bevegelige deler i master sylinder og calipers. Du trenger 2 personer å fullføre denne oppgaven.

Instruksjoner

Hvordan endre bremsevæske i en Honda Accord

• Ta av dekselet på den master sylinderen, som ligger under panseret på baksiden av motoren. Suger gamle bremsevæske av master sylinder med en kalkun baster, og fyll den master sylinderen med ny bremsevæske til innen 1/4 tommers øverst. Den eneste anbefalte bremsevæske som en Honda Accord er Honda brems væske punkt 3. Sett dekselet tilbake på master sylinder, men ikke låser den. Du må fylle i master sylinder prosessen.

• Spray bleeder skruene på alle hjulene med olje til å løsne gamle bleeders og bruke en socket fastnøkkel til å åpne bleeder skruen på alle 4 hjul. Fjern skruene som bleeder og erstatte dem med nye bleeders. Skru i de nye bleeders slik de er lukket. Du kan få nye bleeders fra en Honda deler butikk.

• Har en annen person får i bilen og pumpe gasspedalen noen ganger.

• Koble klart slangen til bleeder skruen på hjulet lengst fra master sylinder, og sette slutten av slangen i et klart glass.Starte prosessen på bakre passasjer side hjulet, og deretter flytte til bakre førerens side hjulet, og passasjersetet foran, visker hjulet, og, endelig, foran førerens side hjulet.

• Åpne bleeder skruen og har personen i bilen langsomt trykk ned gasspedalen. Du vil se væske komme ut av slangen. Når pedalen er fullt trykket ned, Lukk bleeder skruen. Du ønsker ikke noen luft sugd inn bremsesystemet når pedalen slippes. Har personen i bilen sakte la opp på gasspedalen. Gjenta dette trinnet til det er ingen flere luftbobler kommer ut av slangen.

• Gjenta trinn 4 og trinn 5 på de andre 3 hjulene i det sekvensert forklart i trinn 4. Husk å kontrollere nivået av bremsevæske i master sylinder når du er ferdig med hvert hjul. Hold den master sylinderen med bremsevæske. Kontroller at alle bleeder skruer er stengt og øverst på den master sylinderen er sikret når du er ferdig blødning bremsene.