Nnywellness.com

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2004 Dodge Ram 1500


Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2004 Dodge Ram 1500

En 5.7 liter HEMI Magnum motor krefter Dodge Ram 1500, lys plikt plukking, og leverer 345 hestekrefter. Mange eiere av Dodge Ram er fornøyd med håndtering og romslig interiør, men noen beskrive drivstoff kjørelengde som fattige. Ifølge-Fuelly.com, kan du forvente å få et gjennomsnitt på 12,7 miles per gallon. Du kan imidlertid forbedre disse tallene og få mer for pengene.

Instruksjoner

• Fjerne alle overflødig vekt. Ikke kjøre rundt med masse ting på baksiden av lastebilen som du ikke trenger, fordi du bare kaste bort gass.

• Sette bakluken opp. Kjører rundt med bakluken ned påvirker aerodynamikken av lastebilen, og du vil bruke mer gass.

• Sørg for at motoren godt vedlikeholdt. Sjekk luftfilteret regelmessig og endre det når lys hvit fargen begynner å falme. Kontroller at motorolje aldri går under minimum merket på måling og holde væsker toppet opp til anbefalte nivåer. En motor som kjører effektivt vil lagre du gass.

• Sjekk dekkene regelmessig og holde dem pumpes til nivået anbefalt i brukerhåndboken. Over-oppblåst dekk er like ille som lite luft. Begge vil bety at du bruker mer gass.

• Hold din hastighet. Dodge Ram har en kraftig motor for sin størrelse, og fristelsen kan være å kjøre det for fort. Kjører på 80 miles per time bruker mye mer gass enn å kjøre på 30.

• Forutse hva er foran deg. Ikke kjøre til køen med trafikken foran deg og slam på bremsene. Bruke bremsene forsiktig godt-fremover i køen og prøve å unngå å stoppe hele. Det vil spare deg mye gass

• Installere en ytelse chip. En ytelse chip fungerer ved automatisk justering luftstrømmen og drivstoff brenne i motoren og kan legges til noen motor som har en bensininnsprøytning. Sjekk nettet eller i lokalavisen for en garasje som kan gjøre dette for deg. Du kan gjøre denne oppgraderingen selv hvis du har nok bilbransjen kunnskap, og du kan plukke opp en brikke passer for motoren fra din forhandler.