Nnywellness.com

DIY: SLA batteriladere


DIY: SLA batteriladere

A forseglet blysyre (eller SLA) batteri kalles ofte en "vedlikeholdsfritt" batteri. I motsetning til konvensjonelle blysyrebatterier krever ikke en forseglet strøm periodiske tillegg destillert vann å opprettholde de nødvendige elektrolytt nivåene. Men som alle andre bly-syre batteri, må en forseglet strøm regelmessig lades for å maksimere batteriets nyttig lifespan. Siden den bare åpner et forseglet blysyre batteri er batteriet gass ventilen, risikerer en forseglet strøm å bli Eksplosiv Hvis batteriet er overladet. Derfor er bruker en trickle lader den tryggeste måten å lade batteriet.

Instruksjoner

• Bekkasin tipset fra slutten av kortet, og merke positive ledningen med permanent markør. Trekk kortet ledningene fra hverandre for å opprette en separasjon av cirka fire tommer mellom kabelendene. Fjerne en halv tomme isolasjon fra tips av hver ledning.

• Plass en av ring terminaler over slutten av kortet positive ledningen. Crimp terminalen til ledningen.

Det ferdige produktet ligner en bilindustrien økte kabel sett.
Trekke en "+" tegn på en av batteri kontakt klemmer. Løsne og fjerne den øverste skruen på dette batteriet klemme. Plasser ringen terminal over den gjengede enden på skruen, og plasser skruen tilbake til skruehullet på toppen av klemmen. Skru fast skruen slik at den har ringen terminal fast.

• Plasser den andre ringen terminal RPC_C_AUTHN_LEVEL_PKT_PRIVACY negative (umerkede) kort, og crimp ringen terminal til ledningen.

• Løsne skruen fra andre batteri kontakt klemmen, og skru ut skruen å avsløre skruehullet. Plasser ringen terminal over den gjengede enden på skruen, og plasser skruen over klemmens skruehullet. Skru inn i hullet slik at den har ringen terminal fast.

• Fest laderen klemmen merket med "+"-symbolet til positiv batteri terminal. Feste umerkede lader klemme til negative batteriet terminal. Koble batteriladeren og tillate batteriet å lade i ca seks timer.