Nnywellness.com

Hvordan vet jeg om min Defrost varmeapparatet er dårlig?


Hvordan vet jeg om min Defrost varmeapparatet er dårlig?

Avriming Varmeapparat bil er ment å gjøre en ting: gi varme til et vindu eller et sett med windows til å smelte isen og snø eller frost dannes i vinduet. Din defrost varmeapparatet er svært viktig fordi det tillater deg å se ut windows enklere og hindrer vinduet fra frosting over helt. Dan Wick Jeff Bobby og Steve's Auto verden i Golden Valley, Minnesota, forklarer hvordan du vet om din defrost varmeapparatet er dårlig.

Fan problemer

Viften er hva presser varmen ut av vents og på windows i bilen. Avriming ovnen vil ha flere kanaler nær vinduet, vanligvis på basen. Slå på Avrimingssyklusens på høyt, og legger hånden mot ventilen. Hvis du kan føle luften komme opp, og luften er varmt, din defrost varmeren fungerer. Du bør også kunne høre viften. Slå av radioen og alt annet som gjør støy, og holde bilen på ett sted å eliminere kjørestøy. Aktivere og deaktivere Avrimingssyklusens og se om du kan høre viften sparke i. Hvis du ikke hører en fan eller ikke føler luft beveger seg, viften er dårlig og avriming ovnen er sannsynligvis dårlig også. Hvis du kan føle varmen på luftinntakene, men varmen ikke blåser ut av vents, det kan være at viften motoren for din defrost varmeapparatet er ødelagt, men varmeren selv fungerer. Få auto body shop eller bil reparasjon butikk sjekk dette ut.

Mangel på varme

Hvis du kan føle luften å flytte eller høre viften fungerer, betyr det at din fan er bra. Men hvis luften som kommer ikke er varmt, kan avriming ovnen brytes selv om viften fungerer. Vanligvis betyr dette at varmeapparatet er blåst ut, så må du få den erstattet.

Hvis du ikke kan høre viften eller føle luften, og du ikke føle noen varme, betyr det at hele defrost varmtvannsberederen kan være dårlig, eller du har kanskje blåst en sikring. Sjekk din sikringsboks og erstatte utbrente sikringer. Hvis du fortsatt har problemer, kan du ta bilen i å ha sjekket ut.