Nnywellness.com

Min 1998 Ford F250 starter ikke


Det er flere grunner Hvorfor din 1998 Ford F-250 ikke starter for deg. Mesteparten av tiden, har disse grunner å gjøre med batteriet, dynamoen eller andre aspekter av det elektriske systemet.

Instruksjoner

• Sjekk din bensin nivå. Drivstoff målere feil tid. Hvis maskinen ikke snu, kan du av gass. Legge til en gallon om som er problemet.

• Pop panseret og se på det positive og negative innlegget for underskriver av korrosjon. Hvis du ser noen vrakrester, løsne utenfor mutteren ved siden av hvert innlegg (negativ første), bruke tang eller halvmåneformet fastnøkkel, og fjerne terminalene. Rengjør dem og koble dem. Prøv å starte bilen igjen.

• Teste batteriet for strøm ved jump-starter det. Hvis du har renset korrosjon av og det fortsatt ikke vil starte, få en venn til å hoppe starte lastebilen bruker 12-volts strøm. Hvis du hopper fra en annen bilens batteri, aktivere varmeapparatet fans i begge biler å minimere risikoen for overspenning. Hvis din F-250 brøler liv, er det tid for å få et nytt batteri.

Hvis du har et batteri tester, sjekk kraft av hooking det opp til batteriet terminalene (positiv først). Skru motoren, og vente 15 sekunder. Deretter lese testeren. Hvis spenningen forblir på eller over 9.6, er batteriet ikke problemet.

• Slå nøkkelen til "On" (men ikke "Start"). Hvis dash lysene ikke kommer på, trenger du en ny tenningsbryteren. Hvis de kommer, slå nøkkelen til "Start". Nå bør dash lysene gå. Hvis ikke, din tenningsbryteren må endre.

• Vri nøkkelen "Start" - Hvis motoren klikker, kan du ha en Dynamo problem. Den beste måten å sjekke dette er å ha en venn jump-start F-250 med deg, og hodet til en auto-verksted (eller auto deler butikken). Hvis batteriet er dødt igjen på butikken, trenger du sannsynligvis en ny Dynamo.