Nnywellness.com

Hvordan å male en eksos


Hvordan å male en eksos

Eksos av kjøretøyet er ansvarlig for å flytte de varme gassene fra motoren ut på baksiden av bilen. Mellom kondens fra de varme gassene treffe kaldt stål, veiforhold som salt og materialet som brukes for systemet, kan bilen eksos rust ganske enkelt. En måte å unngå dette er å male eksos, som vil beskytte utsiden mot korrosjon og forlenge levetiden på slangen. Gjør dette bør ta om og time å gjøre avhengig av kjøretøyet.

Instruksjoner

• Løft opp bilen med jack og plassere den på jack står. Kontroller at bilen er sikker før du kravlesøker under den.

• Gni hele eksos bruker rød scuffing puten. Dette gir en tann for malingen mekanisk følge samt fjerner overflaten rust på systemet.

• Lå maskering papir og maskeringstape hele undersiden av bilen, unntatt eksos. Noe du vil dekket med maling bør være maskert av.

• Rist kan av maling og spray et tynt lag med maling over lengden av eksos. Dette bør være en misting pels bør ikke dekke hele eksos med farge, bare et lett program. Dette er å gi et ekstra nivå av mekanisk vedheft til eksos å sikre at det ikke vil flasse eller skrapt lett, gjør det vare lenger.

• Spray en tung strøk maling langs eksos. Dette bør pels eksos helt, og bør ha en jevn farge. Påfør et tredje lag hvis du føler at malingen er for tynn eller hvis det vises gjennomsiktig.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke maling i et godt ventilert område fordi aerosole maling inneholde skadelige kjemikalier. Kan du vurdere å bruke en boks fan i enden av bilen mens de gjør arbeidet; viften vil beholde luften å flytte.